Футбол[col=130]
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Субота Квiтень 20, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 02 Вересень 2016 21:55

У Єврокубках лишилося тріо

Rate this item
(0 votes)

Три ук­ра­їн­ських фут­боль­них клу­би ми­ну­ло­го тиж­ня діз­на­ли­ся про сво­їх опо­не­нтів на єв­ро­куб­ко­вій тур­нір­ній дис­тан­ції дов­жи­ною у шість мат­чів. Ди­на­мів­ці Ки­єва зі­гра­ють у гру­по­вій ста­дії Лі­ги чем­піо­нів, коман­ди-бі­жен­ці з Дон­ба­су за­хи­ща­ти­муть честь Ук­раї­ни в Лі­зі Єв­ро­пи.

Жеребкуванню групової стадії другого за престижністю клубного турніру Старого світу для футболістів донецького «Шахтаря» передувало подолання турецького бар’єра — команди «Істанбул Башакшехір». Попри наявність у складі стамбульців легендарного ветерана Емре Белезоглу жодних ускладнень у донеччан не виникло. «Шахтар» переміг турецьких суперників і на виїзді — 2:1, і в домашньому нині Львові — 2:0.

Першим про своїх суперників дізналося «Динамо». У групі В кияни зіграють із португальською «Бенфікою», італійським «Наполі» й турецьким «Бешикташем». Перший поєдинок динамівці проведуть 13 вересня в Києві проти італійського опонента.
«Шахтар» зіграє в квартеті Н Ліги Європи. Команда Паулу Фонсеки змагатиметься з португальською «Брагою», бельгійським «Гентом» і турецьким «Коньяспором». Перший матч гірники зіграють 15 вересня в Туреччині.
Найскладніша, але й найцікавіша осіння програма буде у луганської «Зорі». Підопічні Юрія Вернидуба під час жеребкування перебували в четвертому кошику, тому легких суперників не могли отримати апріорі, та все ж рівень опонентів вражає — це рівень Ліги чемпіонів, аж ніяк не Ліги Європи. «Зоря» протистоятиме англійському «Манчестер Юнайтед», голландському «Феєноорду» та турецькому «Фенербахче». Саме турецький клуб першим завітає в гості до «Зорі», це станеться 15 вересня.

Антон ШУЛЬГА

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».