№ 25 (24175)
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Березень 19, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

Колективу газети
«Демократична Україна»

Шановні друзі!
Щиро вітаю зі 100-річним ювілеєм видання.

Published in Рiзне

Колективу газети
«Демократична Україна»

Газеті «Демократична Україна» виповнюється 100 років... У цій цифрі, як у дзеркалі, відбивається вся сучасна історія України. «Комуніст», «Радянська Україна», «Демократична Україна» — газета пройшла непростий та важкий шлях, на якому зустрічались як терни, так і зірки. З філософської точки зору цю дорогу не можна назвати прямою та рівною, як і життя будь-якої людини.

Published in Рiзне

Колективу газети
«Демократична Україна»

Народжена у відблисках заграв громадянської війни, у пору великих соціальних потрясінь і російськобільшовицького нашестя в Україну, газета «Демократична Україна» пройшла складний та неоднозначний історичний шлях.

Published in Рiзне

Головному редакторові газети
«Демократична Україна»
В. Е. Адаменку

Вельмишановний Віталію Едуардовичу!

Щиро раді привітати Вас, Редакційну колегію і всіх, хто творить нині «Демократичну Україну», зі сторіччям з дня виходу першого номера газети. У неї — велика, завидна, славетна історія, сторінки якої віддзеркалюють столітню історію всієї України, починаючи з буремного 1918-го.

Published in Рiзне

Головному редактору
газети «Демократична Україна»
В. Е. Адаменку

Шановний Віталію Едуардовичу!
Від імені колективу та волонтерів Товариства Червоного Хреста України та від свого імені дозвольте щиросердно привітати Вас і Ваш колектив зі 100-річним ювілеєм газети «Демократична Україна».
Від душі бажаю колективу Вашої газети — процвітання та розвитку, а Вам — плідної праці, реалізації задумів та особистого щастя.

Published in Рiзне

Колективу редакції та читачам газети
«Демократична Україна»

Щиро радий від імені Національної спілки журналістів України привітати всіх вас зі 100річчям з дня виходу першого номера авторитетного видання України.
Від дня народження газети й до сьогодні вона разом зі своїми читачами пройшла великий і тернистий шлях.

Published in Рiзне

Головному редактору газети
«Демократична Україна»

Вельмишановний
Віталію Едуардовичу!

Щиросердно вітаю Вас з ювілеєм — 100річчям виходу першого номера улюбленої газети багатьох українців «Демократична Україна».
Газета — чернетка історії, сказав хтось із відомих. Газета — це літопис країни, додамо ми. Вже ціле століття ви робите нові записи в особистий щоденник нашої Батьківщини.

Published in Рiзне

Тримати читачів у курсі всіх актуальних подій і тенденцій нашої доби, готувати аналітичні публікації та огляди з різних питань суспільного життя та міжнародних відносин — досить відповідальна і непроста справа, з якою журналісти «Демократичної України» блискуче дають собі раду вже дуже тривалий час. Надзвичайно тішить і те, що вони не оминають увагою досягнень і проблем нашої наукової сфери. Це варте особливої подяки, яку я складаю від імені вітчизняних учених, зокрема Національної академії наук України, котра цього року, як і «Демократична Україна», відзначає своє 100-річчя.

Published in Рiзне

Колективу редакції, авторському
активу та читачам газети «Демократична Україна»

Шановні друзі!
Сердечно вітаю вас зі славним ювілеєм.

Published in Рiзне

Привітання редакції газети «Демократична Україна»

Ша­нов­ні дру­зі!
Щиро вітаю колектив редакції, авторський актив, передплатників та читачів зі 100річчям газети «Демократична Україна».
Одне з найстаріших видань України міцніло і розвивалося разом зі своєю країною. За роки незалежності газета посіла лідерські позиції серед друкованих ЗМІ, здобула повагу медіаспільноти, популярність у читачів.

Published in Рiзне
Сторiнка 1 iз 4

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».