Спорт
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Березень 19, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 26 Грудень 2014 18:40

Йду на рекорд

Rate this item
(0 votes)

Аме­ри­кан­ський бок­сер мо­же от­ри­ма­ти най­біль­ший го­но­рар в іс­то­рії сві­то­во­го спор­ту. Ін­вес­ти­цій­на гру­па з Об’­єд­на­них Араб­ських Емі­ра­тів збіль­ши­ла го­но­рар, за­про­по­но­ва­ний аме­ри­кан­сько­му бок­се­ро­ві Флой­ду Мей­ве­зе­ру-мо­лод­шо­му за бій з фі­ліп­пін­цем Мен­ні Пакь­яо, до 120 міль­йо­нів до­ла­рів.

«Інформаційні джерела повідомляють, що ми підвищили пропозицію на десять мільйонів доларів — до 120, і вони мають рацію. Це найбільший гонорар в історії спорту для людини за один захід. Якщо бій відбудеться в Абу-Дабі, це буде по-справжньому глобальною подією», — заявив один із керівників інвестиційної групи Акбар Мухаммад. Один із найбільш очікуваних боїв у світі боксу в напівсередній ваговій категорії може відбутися навесні 2015 року.
Зараз сторони ведуть переговори. На кону стоятимуть чемпіонські пояси за версіями Всесвітньої боксерської організації (WBO), Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і Всесвітньої боксерської ради (WBC).

Наприкінці листопада арабська інвестиційна група запропонувала Мейвезеру за участь у поєдинку 110 мільйонів. Представники спортсмена відповіли відмовою. 37-річний Мейвезер виграв усі 47 поєдинків на професійному рингу. На рахунку 36-річного Пакьяо 57 перемог у 64 боях при п’яти поразках і двох нічиїх.

Михайло ГЕРАСИМЕНКО та Антон ШУЛЬГА

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».