Футбол[col=130]
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Березень 19, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 26 Грудень 2014 18:45

«Королі» підкорюють світ

Rate this item
(0 votes)

Мад­рид­ський «Ре­ал» за­во­ював тро­фей, яко­го ще у сво­їй іс­то­рії не здо­бу­вав. За­вдя­ки м’ячам Сер­хіо Ра­мо­са та Га­ре­та Бей­ла пе­ре­міг із ра­хун­ком 2:0 ар­ген­тин­ську коман­ду «Сан-Ло­рен­со» у фі­на­лі клуб­но­го чем­піо­на­ту сві­ту, що про­хо­див в Мар­ра­ке­ші. Ця пе­ре­мо­га ста­ла для коман­ди Кар­ло Ан­че­лот­ті 22-ю по­спіль у всіх тур­ні­рах.

Натхненний півфінальною перемогою над мексиканським «Крус Асуль» з рахунком 4:0 «Реал» почав вирішальний матч дуже впевнено і міг вийти вперед вже на третій хвилині, коли Тоні Кроос знайшов на лівому фланзі Кріштіану Роналду, проте передача португальця на Каріма Бензема виявилася неточною. Потім Роналду відмінно виконав штрафний удар, але Себастьян Торріко не врятував аргентинську команду, як і в епізоді зі стрімкою контратакою Бейла.
Утім, і він був безсилий на десятій хвилині, коли Рамос, визнаний найкращим гравцем турніру, замкнув подачу Крооса з кутового. На п’ятій хвилині другого тайму Бейл подвоїв перевагу «вершкових», чітко пробивши низом повз голкіпера. Валлійський півзахисник відзначився вже в третьому фіналі — до цього колишній футболіст «Тоттенхема» забивав у вирішальних матчах Кубка Іспанії та Ліги чемпіонів УЄФА.


«Сан-Лоренсо» з усіх сил намагався врятувати гру, але Енцо Калінскі зльоту вдарив занадто високо, а постріл Пабло Бар’єнтоси низом відбив Ікер Касільяс, який у своєму 700-му поєдинку за «королівський клуб» голів не пропустив. Наприкінці зустрічі Роналду втратив добру нагоду відзначитися ударом з «другого поверху», але навряд чи це засмутило мадридців, які завершили рік на мажорній ноті, вперше завоювавши цей трофей.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».