Спорт
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Березень 19, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 31 Сiчень 2020 16:05

Бій Усик – Чісора відбудеться 28 березня в Лондоні або 11 квітня у Манчестері

Rate this item
(0 votes)

Офіційне підтвердження бою зроблять цього тижня.
Промоутер Едді Гірн назвав дві можливі дати бою між Олександром Усиком і Дереком Чісорою, повідомляє Sky Sports.
«Бій Усик — Чісора дуже близький, але поки немає конкретики за датою. Бій відбудеться 28 березня в Лондоні або 11 квітня в Манчестері. Скоріше за все, виберемо перший варіант.
Це буде блискучий поєдинок. Чісора вірить у перемогу. Він вважає, що Усик не зможе впоратися з великими хлопцями», — заявив Гірн.
Промоутер Усика Олександр Красюк заявив, що, ймовірно, бій відбудеться саме 28 березня. Офіційне підтвердження повинні зробити протягом найближчих декількох днів.
Нагадаємо, Усик дебютував у суперважкій вазі в жовтні минулого року перемогою над Чаззом Візерспуном у результаті технічного нокауту.

* * *
Хорватський боксер Філіп Хргович оцінив перспективи Олександра Усика у суперважкому дивізіоні.
Філіп Хргович у ході зустрічі з журналістами під час свого візиту до Києва, зокрема, зазначив, що сам він «готовий вийти на ринг проти Усика хоч завтра».
«Хотів би зустрітися з Усиком, але все залежить від моїх промоутерів. Якщо говорити лише про мене, то я готовий вийти на ринг із ним хоч завтра», — цитує Хрговича Sport Arena.
Також колишній спарингпартнер Володимира Кличка оцінив шанси Усика у протистоянні з чемпіоном WBA, WBO, IBF і IBO Ентоні Джошуа.
«Усик — великий боксер, абсолютний чемпіон світу в крузервейті, але суперважка вага — не його категорія. Тут усі на 20–30 кг важчі за нього. Усик і Джошуа? Усик створив би певні проблеми Джошуа, але в підсумку міць Джошуа все ж зробила б свою справу. Якби Джошуа піймав його, Усик упав би», — зазначив Хргович.
Раніше 27річний хорватський боксер Філіп Хргович повідомив, що сподівається боксувати з Олександром Усиком «якщо не цього року, то наступного».
Філіп Хргович у суперважкому дивізіоні провів 10 боїв, здобув 10 перемог, із них 8 — нокаутом. Свій останній поєдинок хорватський боксер провів 7 грудня минулого року в Саудівській Аравії в андеркарті бою Енді Руїс — Ентоні Джошуа, де нокаутував американця Еріка Моліна.
Він посідає 8е місце в рейтингу IBF, 10е — в рейтингу WBC, 14е — в рейтингу WBO.
2017 року Хргович був спарингпартнером Володимира Кличка, коли той готувався до поєдинку з Ентоні Джошуа.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».