Спорт
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Квiтень 25, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 13 Грудень 2019 11:21

Джошуа повернув титули

Rate this item
(0 votes)

Британський боксер Ентоні Джошуа переміг американця Енді Руїса і повернув собі чемпіонські титули WBA, WBO, IBF і IBO у суперважкій вазі.
Поєдинок відбувся в Саудівській Аравії на Diriyah Arena, яку побудували спеціально для цього бою. Джошуа обрав дуже обережний початок. Він намагався не підпускати Руїса на близький бій і бив здалеку.
У середніх раундах Джошуа влучав більше. У восьмому раунді Руїс уперше серйозно струсанув суперника, однак далі британець майстерно уникав ближнього бою. У підсумку Джошуа переміг рішенням суддів — 118:110, 118:110, 119:109.

* * *
Український боксер Олександр Усик свій титульний бій за пояс WBO у суперважкій вазі проти Ентоні Джошуа може провести на стадіоні «Тоттенхема» у Лондоні.
Про це повідомив Едді Гірн — промоутер британського чемпіона світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа.
«В IBF дали нам час до квітня, щоб ми провели бій з Кубратом Пулєвим, а WBO протягом півроку зобов’язала битися з Усиком. Запитаємо у WBO, чи можемо ми спершу організувати бій із Пулєвим.
Ми поговоримо з командою Усика. Він міг би спершу побитися з Чісорою, а потім — із Джошуа. Бій навряд чи пройде на Вемблі, це не кращий варіант. Відмінний новий стадіон зараз у «Тоттенхема». Вони хотіли прийняти бій із Руїсом, але не змогли через графік, а тепер інтерес відновився», — цитує Гірна Sport Arena.
* * *
Ентоні Джошуа прокоментував можливу зустріч на рингу з Олександром Усиком, повідомляє Sky Sports.
«Усик — походить із відмінної школи боксу, де б’ють і намагаються не пропустити удар. Я стежу за Усиком, так що знаю його сильні і слабкі сторони. Це — виклик, якого я з нетерпінням чекаю», — заявив Джошуа.
Український боксер є обов’язковим претендентом на титул чемпіона світу за версією WBO після своєї дебютної перемоги в супертяжах над Чаззом Візерспуном. Нині Усик близький до узгодження поєдинку проти Дерека Чісори.
Також на один із титулів Джошуа претендує болгарин Кубрат Пулєв, який є першим номером IBF.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».