Футбол[col=130]
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 15 Лютий 2019 15:32

Відбулися перші поєдинки 1/8 фіналу Ліги чеміонів УЄФА

Rate this item
(0 votes)

Футболісти англійського клубу «Манчестер Юнайтед» вдома поступилися французькому «Парі Сен-Жермен» — 0:2, а італійська «Рома» перемогла португальський «Порту» — 2:1.
На «Олд Траффорд» у Манчестері рахунок відкрив Преснель Кімпембе, який на 53-й хвилині після подачі з кутового Анхеля Ді Марії точно пробив під поперечину.
Розвинув виїзний успіх «Парі Сен-Жермен» Кіліан Мбаппе на 60-й хвилині. На 90-й хвилині зустрічі хавбек «Манчестер Юнайтед» Поль Погба отримав червону картку.

«Манчестер Юнайтед» зазнав першої поразки під керівництвом головного тренера Уле Гуннара Сульшера, до цього на його рахунку було 10 перемог в 11 матчах.
«Манчестер Юнайтед» не виходив до чвертьфіналу Ліги чемпіонів із сезону-2013/14, коли обіграв в 1/8 фіналу грецький «Олімпіакос» (0:2, 3:0). У минулому сезоні манкуніанці поступилися в 1/8 фіналу іспанській «Севільї» (0:0, 1:2).
* * *
«Рома» на «Олімпіко» в Римі здобула перемогу над «Порту» завдяки дублю в середині другого тайму Ніколо Дзаньйоло (70, 76). Скоротив відставання іспанський форвард «Порту» Адріан (79).
«Рома» вперше у своїй історії перемогла «Порту». До цього матчу команди грали між собою п’ять разів. Двічі перемагали португальці, ще три рази був зафіксований нічийний результат.
«Порту» не долав стадію 1/8 фіналу із сезону 2014/15, коли обіграв за сумою двох зустрічей швейцарський «Базель» (1:1, 4:0). «Рома» дійшла до півфіналу в попередньому розіграші турніру, де поступилась англійському «Ліверпулю» (2:5, 4:2).
Доля путівок до чвертьфіналу в цих протистояннях вирішиться 6 березня на аренах «Парк-де-Пренс» у Парижі і «Драгау» в Порту.
* * *
Чинні володарі титулу футболісти іспанського «Реала» з рахунком 2:1 здобули виїзну перемогу над віце-чемпіоном Голландії «Аяксом», а бронзовий призер Англійської прем’єр-ліги «Тоттенгем» на своєму полі розгромив представника німецької Бундесліги дортмундську «Боруссію» — 3:0, повідомляє Укрінформ.
Усі голи в Амстердамі відбулися після перерви: у складі «Аякса» на 75-й хвилині відзначився Хакім Зієх (75), у «Реала» — Карім Бензема (60) і Марко Асенсіо (87).
У Лондоні м’ячі також забивались у другому таймі: Сон Хін Мін (47), Ян Вертонген (83) і Фернандо Льоренте (86).
Матчі у відповідь у цих дуелях відбудуться 5 березня на «Сантьяго Бернабеу» в Мадриді і «BVB-Штадіоні» в Дортмунді.
Наступного тижня пройдуть ще чотири гри 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. 19 лютого: «Ліон» (Франція) — «Барселона» (Іспанія), «Ліверпуль» (Англія) — «Баварія» (Німеччина); 20 лютого: «Атлетіко» (Іспанія) — «Ювентус» (Італія), «Шальке-04» (Німеччина) — «Манчестер Сіті» (Англія). Повторні поєдинки намічено на 12—13 березня.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».