Соціальна політика
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Квiтень 19, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

Четвер, 27 Вересень 2018 18:24

За порушення законодавства при виплаті зарплати донараховано 843 млн гривень

Rate this item
(0 votes)

Протягом січня–серпня 2018 року представниками органів Державної фіскальної служби виявлено 5,1 тис. найманих осіб, які працювали без оформлення трудових відносин із роботодавцем.
За порушення законодавства при виплаті заробітної плати роботодавцям доведеться сплатити 843 мільйони гривень.

Про це повідомляє прес-служба ДФС у Facebook.
«Так, за 8 місяців цього року працівниками ДФС установлено порушення податкового законодавства в 46% перевірених суб’єктів господарювання.

За результатами перевірок до бюджету донараховано майже 642 млн грн податку на доходи фізичних осіб, 173 млн грн єдиного внеску та 28 млн грн військового збору», — йдеться у повідомленні.
Представники ДФС також входять до складу робочих груп із питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, створених за ініціативою місцевих органів виконавчої влади.
За результатами цих заходів роботодавцями додатково укладено 39,7 тисячі трудових угод із найманими працівниками.
Також повідомляється, що протягом восьми місяців цього року за результатами контрольно-перевірочної роботи виявлено 138 громадян, які здійснювали підприємницьку діяльність без державної реєстрації.
Крім цього, за результатами інших вжитих заходів до державної реєстрації залучено 10,9 тисячі громадян, які здійснювали підприємницьку діяльність без реєстрації. До бюджетів додатково сплачено 11,2 млн грн податку та збору та 14,0 млн грн єдиного внеску.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».