Здоров'я
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 24 Травень 2019 16:33

Скільки калорій у пляшці пива

Rate this item
(0 votes)

Втрата ваги особливо популярна з наближенням літа. Плани дієти для схуднення вимагають ретельного обмірковування, і дуже важливо уникати продуктів та напоїв, які можуть зашкодити прогресу у втраті зайвої ваги.
Так, при обмеженні деяких страв особливо важливо відмовитись і від деяких напоїв, зокрема алкогольних, які дуже калорійні. Серед інших у першу чергу слід уникати і дуже популярного пива.

Опитування, проведені експертами, показують, що багато людей поняття не мають, скільки калорій у звичайних алкогольних напоях і, зокрема, у пиві, і чи залежить енергетична складова напою від його міцності.
Дієтолог Джорджі Фір, автор публікацій про втрату ваги, радить уникати вживання пива, особливо з високим вмістом алкоголю.
Експерти зазначають, що за останні п’ять років стався ривок у виробництві і технологіях броварень, які виробляють сорти з високим вмістом алкоголю, котрі містять більше калорій, ніж може собі уявити споживач.
Люди, які п’ють пиво з високим вмістом алкоголю, мають знати, що у результаті вони споживають стільки ж калорій з пляшки пива, скільки отримують зазвичай за повноцінний прийом їжі.
Тим часом, якщо напій має 10,2% алкоголю, то це 314 кілокалорій у пляшці, а якщо 18% — то всі 450.
На щастя, є й хороші новини для любителів пива, а також тих, хто не хоче накопичувати зайві калорії.
Багато пивоварних брендів переходять на виробництво більш здорових напоїв. Так, деякі компанії вже випускають пиво міцністю 4–4,75%. За словами дієтологів, такі напої вписуються у дієту охочих схуднути, оскільки вони легкі і не перевантажують норму калорій.
Нині на ринку багато світлого пива з алкоголем 3,5–4,2%. Це — низькокалорійні сорти, в яких 64–95 кілокалорій на пляшку.
Люди, які бережуть свої фігури, також повинні уникати алкогольних напоїв із льодом, оскільки в них багато цукру.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».