Здоров'я
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Субота Квiтень 20, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 27 Лютий 2015 13:42

У США випробовують революційні ліки від хвороби Альцгеймера

Rate this item
(0 votes)

Нові ліки від хвороби Альцгеймера почали випробовувати в Бостоні (США). Як заявляють його розробники, успішні тести медпрепарату змінять ситуацію з цим захворюванням кардинально.
Варто уточнити, що нових лікарських засобів від хвороби Альцгеймера у світі не з’являлося протягом останніх дванадцяти років. І запущені в Бостоні дослідження стали першими за багато років. Створений співробітниками Центру лікування захворювань і Медичного центру Бостона препарат має робочу назву «T-817MA».
Досі не існує жодних ліків, здатних вилікувати хворобу Альцгеймера. Використовувані нині п’ять препаратів тільки тимчасово сповільнюють її розвиток.

І то роблять це лише на ранній стадії. Також ліки не діють однаково на всіх людей. «T-817MA» — препарат, покликаний долати симптоми захворювання, що вже набуло значного розвитку. Передбачається, що препарат зможе і припинити подальший розвиток хвороби, і навіть повернути його назад.
Пацієнти з діагнозом хвороби Альцгеймера зможуть вести більш насичене та якісне життя, якщо ліки буде успішно протестовано. І, зрозуміло, це поліпшить життя не тільки самим хворим, а й їхнім родичам.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».