Суспільство
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Квiтень 19, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 27 Лютий 2015 11:20

Відгомін Донбасу в столиці

Rate this item
(0 votes)

У Києві на Михайлівській площі триває виставка «Присутність». Її експонатами стали трофейна військова техніка, фрагменти боєприпасів, якими сепаратисти обстрілювали міста Донбасу, та інші докази військової присутності Російської Федерації на Сході України.
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков зазначив, що на виставці представлено докази злочинів проти людства, докази агресії Росії проти України. «Ця військова техніка вбиває українських громадян», — наголосив міністр.


За його словами, техніку до столиці доставляли полк «Азов» та інші підрозділи. «Нині ця техніка — символ початку поразки путінської інтервенції. Силою Україну не візьмеш», — сказав Аваков. Організатори та глядачі виставки вшанували хвилиною мовчання захисників України, які загинули на Донбасі, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність держави. Виставка триватиме до 28 лютого.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».