Розмаїття
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 06 Лютий 2015 15:51

У ботанічному саду розціли азалії

Rate this item
(0 votes)

СТОЛИЦЯ

У Національному ботанічному саду ім. М. Гришка в Києві масово цвітуть азалії, повідомляє kyiv.ridna.ua. Колірна гама рослин дуже різноманітна — починаючи від білого і закінчуючи відтінками рожевого і бузкового. Період цвітіння — півтора-два місяці.
«Колекція налічує понад 70 сортів, близько половини з яких були виведені нашими співробітниками», — зазначає куратор відділу тропічних і субтропічних рослин ботсаду Раїса Головко.

КИЇВСЬКА КНИЖКОВА ВЕСНА
19–22 лютого 2015 року в Києві в Українському домі відбудеться книжкова виставка «Київська весна-2015». Підготовку, організацію та проведення виставки забезпечує Державний комітет телебачення і радіомовлення України та ДП «Український дім», повідомляє i-pro.kiev.ua.
На книжковій виставці організатори обіцяють представити літературу на будь-які смаки й вподобання. Програма виставки передбачає презентації шкільної та навчальної літератури, дитячих книжок, нових видань від відомих видавництв, зустрічі з популярними письменниками тощо.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».