Iншi розділи
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Квiтень 16, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 27 Грудень 2019 12:23

Новорічні поради

Rate this item
(0 votes)

Виходить на фінішну пряму старий, дуже непростий 2019 рік. Від нового 2020 року ми чекаємо Миру в нашому домі. Всі ми у черговий раз вдивляємося в майбутнє з великою надією. Іншими словами, цей рік має стати переломним.

Часу ж до Нового року залишається все менше, а встигнути треба дуже багато: завершити важливі справи, підбити підсумки року, що минає, і намітити плани на майбутнє. Чим ближче 31 грудня — тим активніше наші дії.
Новий рік, як відомо, — найбарвистіший, найчарівніший і найвеселіший, бо вміщує в себе і католицьке Різдво (25 грудня), і сам Новий рік, і православне Різдво (7 січня), і Старий Новий рік (14 січня).

Із символами нашого Нового року все зрозуміло: у нас головне — ялинка, Дід Мороз, Снігуронька, іграшки, мандарини, і до сих пір (хоч як дивно) олів’є і оселедець під шубою. Але ж, крім нашого народного свята, є ще Новий рік за східним календарем, який у нас теж користується величезною популярністю.
2020 рік за східним календарем буде роком Білого Сталевого Пацюка. Цей знак починає новий 12річний цикл китайського гороскопу і саме тому рік Пацюка вважається значущим абсолютно для всіх знаків як східного, так і західного зодіака.
Білий Пацюк оцінить заслуги всіх знаків зодіака за минулі 12 років і роздасть кожному нові завдання. Попереду нас чекає рік, в який необхідно намітити плани на найближчу дюжину років. Астрологи кажуть, що 2020 рік Білого Сталевого Пацюка буде емоційним, насиченим різними подіями, вдалим для бізнесу та розвитку, а ще допоможе врегулювати конфлікти.
Стихія Металу і цілеспрямованість символу 2020 року принесуть багато приємних сюрпризів усім знакам зодіака. 25 січня 2020 роки ми поквитаємося з Жовтою Хрюшею, що полюбилася нам, і зустрінемо Білого Сталевого Пацюка.
Буквально з першого ж дня ми помітимо глобальні зміни як в особистому житті, так і в навколишньому світі, адже стихія і колір нового господаря року кардинально відрізняється від попередніх володарів. І якщо на початку свого року Білий Пацюк (або Миша, як вам більше подобається) буде поводитись обережно і обачно, принюхуючись до своїх володінь, то вже в перший весняний місяць він візьме всі справи у свої сильні пазуристі лапки і, можливо, здивує нас своїми мудрими, але часом несподіваними рішеннями.
Головне — не проявляти ліні і слабкості, діяти напористо і самовпевнено. І тоді Пацюк, відчувши споріднену душу, допоможе домогтися грандіозних успіхів навіть у найскладніших справах. Однак пам’ятайте, що господар року — сильна і незалежна тварина. Вона не потерпить, якщо ви пустите справи на самоплив і будете сподіватися тільки на дарунки долі.
На відміну від західного світу, де пацюк вважається шкідником і рознощиком різноманітних хвороб, на Сході, зокрема в Китаї, це — священна тварина, яка символізує хоробрість, хитрість і здатність будьякими шляхами домагатися поставлених цілей. Так що 2020 рік стане вкрай вдалим роком для людей амбітних і цілеспрямованих.
А ще Пацюк прихильно ставиться і до тих людей, які інвестують кошти у власні емоції. Тож якщо ви — любитель подорожувати — 2020 рік дає вам зелене світло.
Однак багатьох лякає високосний рік, від нього чекають бід, катастроф і втрати рівноваги в житті. Насправді це не так. 2020 рік — вдалий час для укладення шлюбу і поповнення в родині. А білий колір символізує чистоту, щирість і благі наміри.
Символ року буде допомагати тим, хто домагається свого чесним шляхом, береже навколишній світ і з повагою ставиться до людей. Тих же, хто спробує досягти цілей нечесним шляхом, накриють невдачі і розчарування.
Однак складності теж будуть, наприклад на початку потрібно дуже постаратися, щоб привернути до себе настільки вимогливий знак. Якщо ви встояли, рішучі, впевнені в собі і добрі до оточуючих — вам немає чого боятися, Пацюк зробить усе, щоб допомогти.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».