Iншi розділи
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 27 Грудень 2019 12:11

У чому зустрічати Новий рік?

Rate this item
(0 votes)

Що стосується найбільш трендових кольорів наступаючої зими — це білий і всі відтінки жовтого. Але не банального кольору жовтка, а з екзотичними, харизматичними півтонами. Самий писк — «пряна гірчиця». Але можна зупинитися й на будь-якому іншому. Головне, щоб колір підходив власниці наряду. До слова, відмінна альтернатива жовтому — золотий.
Ще один відтінок, який сподобається Пацюку, — попелясто-сірий. Можна вибрати наряд із металізованої тканини, декорований люрексом, паєтками або кристалами потрібного кольору.

Ось основні рекомендації з вибору сукні на Новий рік:
• сукні з пишним подолом — щоб свято було пишним і щедрим;
• сукні жовтого кольору — на честь символу року;
• маленьке чорне плаття, але із золотим декором — для залучення фінансової удачі;
• кольорові комбінезони — для досягнення кар’єрних вершин у новому році;
• біла блуза з рукавами-ліхтариками — для особистого щастя;
• асиметрична модель з одним оголеним плечем;
• яскраві кольорові легінси — для куражу і щоб повеселити символ року.
Щоб здобути прихильність у наступаючому році, на наряд скупитися не варто. Чим об’ємніше, пишніше, з безліччю орнаментів і прикрас буде новорічне плаття або костюм, тим більше ви порадуєте символ 2020 року. І, звичайно ж, краще, якщо плаття буде світлих відтінків. Добре виглядає об’ємне плаття, забарвлене по градієнту від яскравого і насиченого кольору до нейтрального — сірого або білого.
Але не тільки прекрасних дам, а й представників сильної статі хвилює їхній гардероб. І багато хто ставить запитання, у чому ж зустрічати Новий рік? Було б помилкою вважати, що для такого особливого свята підійде звичайний повсякденний костюм.
Тому, щоб краще із самого початку задобрити покровителя року, щоб вас завжди супроводжували його прихильність і удача, вибираючи, в чому святкувати Новий рік, обов’язково враховуйте колірну гамму. Білий Пацюк благоволить до чоловічого одягу таких кольорів:
Молочного. Він виглядає святково і нарядно. Стильні чоловічі сорочки молочного кольору відмінно підійдуть як під суворі брюки, так і під повсякденні джинси, тому ваш образ буде доречним при будь-яких обставинах святкування.
Айворі (колір слонової кістки). Він ніжний, приємний для ока і ефектний.
Кремового. Кремові сорочки та светри відмінно поєднуються як із костюмом, так і зі звичайними брюками або джинсами.
Античного білого. Такий колір заслуговує на особливу увагу чоловіків. Він виглядає дуже стильно, вишукано й ефектно.
Попелястого. Всі відтінки сірого також актуальні при підборі одягу. Наприклад, чоловікам можна зустрічати Новий рік у сірих брюках, поєднуючи їх із сорочкою або светром соковитого відтінку. Також відмінно урізноманітнюють одяг яскраві аксесуари (краватка, шийна хустка і т. д.).
Димчастого. Це також відтінок сірого, однак більш глибокий і темний.
Утім, не перестарайтеся в кольорах — краще не змішувати в одному вбранні більше трьох відтінків.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».