Футбол[col=130]
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 27 Квiтень 2018 16:40

Ліга Чемпіонів УЄФА: перші півфінали

Rate this item
(0 votes)

Перший півфінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА, в якому «Ліверпуль» приймав римську «Рому», завершився перемогою господарів арени «Енфілд» — 5:2.
Успіх «Ліверпулю» принесли дублі єгипетського хавбека Мохамеда Саллаха, бразильського форварда Роберто Фірміно, а також гол сенегальського півзахисника Садіо Мане, на що «Рома» відповіла влучними ударами боснійця Едіна Джеко та аргентинця Дієго Перотті, повідомляє Укрінформ.

На 36-й хвилині Саллах відправив м’яч у ліву «дев’ятку», скориставшись рикошетом від каркаса воріт, а перед перервою (45+1) Мохамед помітив, що голкіпер Аліссон далеко вийшов із воріт, і забив «джаллороссі» у правий нижній кут.
У другому таймі після результативних передач Саллаха відзначилися Мане (56) і Фірміно (61), який до того ж на 69-й хвилині завершив стандарт із кутового, вистрибнувши вище за всіх у районі 11-метрової позначки, і точно пробив головою в лівий кут воріт «Роми».
Авторами голів престижу у римлян стали Джеко (81) і Перотті (85, з пенальті), які повернули інтригу перед повторною грою 2 травня на «Олімпіко» в Римі.
* * *
Перша півфінальна зустріч Ліги чемпіонів УЄФА-2017/18 між «Баварією» і чинним володарем титулу мадридським «Реалом» завершилася поразкою господарів «Арени Мюнхен» — 1:2.
У першому таймі команди обмінялися голами: Йосуа Кімміх вивів уперед «Баварію» на 28-й хвилині після індивідуального проходу і точного удару по центру воріт Кейлора Наваса з-за меж штрафного майданчика, а бразильський захисник «Реала» Марсело на 44-й хвилині відповів також дальнім пострілом, відправивши м’яч у нижній правий кут воріт Свена Ульрайха, повідомляє Укрінформ.
Після перерви перемогу «Реалу» приніс гол Марко Асенсіо, який на 57-й хвилині реалізував вихід сам на сам.
Гра у відповідь відбудеться 1 травня на «Сантьяго Бернабеу» в Мадриді.

 

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».