Футбол[col=130]
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Березень 19, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

Субота, 14 Квiтень 2018 10:44

Визначився квартет півфіналістів ліги чемпіонів УЄФА

Rate this item
(0 votes)

У матчі-відповіді чвертьфіналу ЛЧ «Рома» сенсаційно обіграла на своєму полі «Барселону» — 3:0 (перший поєдинок — 1:4) і за сумою двох матчів пройшла далі. У складі римлян відзначилися Джеко, де Россі (пенальті) та Манолас. На попередній стадії саме «Рома» перемогла «Шахтар».

* * *
В іншій чвертьфінальній парі «Ліверпуль» удруге обіграв «Манчестер Сіті» — 2:1 (перший матч — 3:0). На гол Габріела Жезуса гості відповіли влучними ударами Салаха і Фірміно.
Зазначимо, що в другому таймі «Ман Сіті» грав без головного тренера Хосепа Гвардіоли, якого вилучили на трибуни за суперечки з арбітром. Наш Олександр Зінченко провів увесь матч в запасі.
* * *
Футболісти «Баварії» після виїзної перемоги над «Севільєю» на «Рамон Санчес-Пісхуан» (2:1) розійшлися миром з андалусцями на «Альянц Арені» в Мюнхені — 0:0.
«Баварія» вийшла до півфіналу вшосте за сім сезонів. Нульова нічия цілком влаштувала мюнхенців, які без особливих проблем пройшли у чвертьфіналі «Севілью».
* * *
Чинний володар трофею «Реал», вигравши у Турині (3:0), «дозволив» собі програти «Ювентусу» на рідному «Сантьяго Бернабеу» у Мадриді — 1:3.
«Реал» увосьме поспіль гратиме в 1/2 фіналу Ліги чемпіонів. В матчі з «Ювентусом» Кріштіану Роналду, який зіграв 150-й поєдинок у Лізі чемпіонів УЄФА, реалізував пенальті у компенсований час (90+8), відповівши на дубль Маріо Манджукича (2, 37 хвилини), та гол Блеза Матюйді.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».