Культура
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Квiтень 19, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 27 Вересень 2019 13:30

Серіал "Гра престолів" отпримав 12 нагород "Еммі"

Rate this item
(0 votes)

Найбільшу кількість нагород Академії телевізійних мистецтв і наук Emmy цьогоріч здобув заключний сезон серіалу «Гра престолів».
Про це повідомляє DW.
«Заключний сезон серіалу «Гра престолів» завоював 12 нагород американської Академії телевізійних наук і мистецтв. Зокрема, він учетверте став «кращим драматичним серіалом року», — йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що «Гра престолів» мала рекордні 32 номінації на Emmy.
Emmy за кращу чоловічу роль у драматичному серіалі отримав Біллі Портер за серіал «Поза», нагороду за жіночу роль отримала Джуді Комер за роботу у серіалі «Вбиваючи Єву».
Прихильність журі здобув також британський телесеріал «Флібег», знятий у жанрі драматичної комедії. Він отримав статуетки в номінаціях за кращий сценарій, кращу комедійну акторку та кращу режисуру.
З повним списком номінантів і переможців можна ознайомитися на сайті премії.
Академія телевізійних мистецтв і наук заснована у 1946 році. Назва її премії походить від слова «immy» — так називалася катодна трубка в перших телевізійних камерах.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».