Культура
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 12 Липень 2019 17:34

Фільм «Мої думки тихі» став лауреатом фестивалю в Карлових Варах

Rate this item
(0 votes)

Ук­ра­їн­ський фільм «Мої дум­ки ти­хі» ре­жи­се­ра Ан­то­ніо Лу­ки­ча от­ри­мав од­ну з на­го­род 54-го Між­на­род­но­го кі­но­фес­ти­ва­лю в Кар­ло­вих Ва­рах.
Про це повідомляє «Радіо «Свобода».
«Стрічка режисера Антоніо Лукича «Мої думки тихі» — лауреат 54-го Міжнародного кінофестивалю у Карлових Варах. У секції East of the West («На Схід від Заходу») фільм відзначено спеціальною нагородою журі Фестивалю», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що головну нагороду — «Кришталевий глобус» — отримав болгарський фільм «Батько» Петара Валчанова і Христини Грозєвої.
За кращу жіночу роль журі відзначило німецьку актрису Корінну Гарфоух, яка зіграла головну героїню у стрічці «Лара». Кращим актором Фестивалю став словак Мілан Ондрік із фільмом «Нехай буде світло».
Кращим документальним фільмом Фестивалю визнали стрічку спільного виробництва Естонії та Латвії «Несмертельні».
Як повідомляв Укрінформ, фільм «Мої думки тихі» потрапив до конкурсної програми East of the West Міжнародного кінофестивалю у Карлових Варах.
У стрічці йдеться про 22-річного звукорежисера Вадима, який планує емігрувати у Канаду. Але перед від’їздом він має записати голос рідкісного птаха у горах на Закарпатті. Це замовлення стане для хлопця вирішальним.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».