Футбол[col=130]
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 05 Квiтень 2019 16:20

Хацкевич: "Динамо" стало сильнішим

Rate this item
(0 votes)

Головний тренер київського футбольного клубу «Динамо» Олександр Хацкевич оцінив гру своїх підопічних в єврокубкових матчах.
Олександр Хацкевич в інтерв’ю Ua-football, зокрема, зазначив, що команда стала сильнішою після нинішньої європейської кампанії.
«Як би нас не критикували ЗМІ, телебачення, експерти, після матчів із «Челсі», я точно знаю, ми стали сильнішими після цієї європейської кампанії.

Оцінюю виступ команди позитивно. На сьогоднішній день «Динамо» гідно представляло як сам клуб, так і Україну в Лізі Європи.
Ми показали, що команда була готова в цей період часу грати по два матчі на тиждень. Після неприємної поразки від «Челсі» в наступній грі з «Олімпіком» команда зуміла витримати психологічний удар і бути стійкою в подальшому.
Спосіб зняття стресу? За ті два роки, що я в «Динамо» як головний тренер, навчився придушувати всякі психологічні невдачі в собі. Немає часу на переживання, страждання, самобичування, тому що графік матчів досить насичений. Через три дні — наступний поєдинок, до якого потрібно бути готовим. Уже вироблено імунітет до стресових ситуацій», — сказав Хацкевич.
Нагадаємо, футболісти київського «Динамо» достроково завершили єврокубковий сезон. 14 березня в матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА «Динамо» на столичному НСК «Олімпійський» програло лондонському «Челсі» з рахунком 0:5, зазнавши найбільшої домашньої поразки в єврокубках. Першу зустріч «Челсі» виграв із рахунком 3:0.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».