Футбол[col=130]
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 27 Липень 2018 14:53

Стартував чемпіонат України з футболу

Rate this item
(0 votes)

«Шахтар» та «Динамо» успішно стартували у  28-му чемпіонаті України з футболу.

Чемпіон України з футболу донецький «Шахтар» та володарі «срібла» київські динамівці з перемог розпочали нову, 28-му національну першість країни.
Гірники у Чернігові обіграли новачка УПЛ — «Десну» (2:0). Голи: Жуніор Мораес (31-а хвилина) та Марлос (55-а), повідомляє Укрінформ.

«Динамо» на столичному НСК «Олімпійський» здобуло три очки у зустрічі з бронзовим призером — полтавською «Ворсклою» — 1:0. Єдиний м’яч у власні ворота на 32-й хвилині забив захисник ворсклян Ардін Даллку.
Цими матчами завершився перший тур чемпіонату, який розпочався 22 липня. «Львів» у Києві був кращим за «Арсенал» — 2:0. М’ячі на арені «Динамо» імені Валерія Лобановського забили Сергій Воронін (29-а хвилина) і Артур Западня (50-а).
«Зоря» здобула на «Славутич Арені» у Запоріжжі вольову перемогу над «Маріуполем» — 2:1. Голи: Артем Гордієнко (50) та Олександр Караваєв (86) — у луганчан; В’ячеслав Чурко (10, з пенальті) — у маріупольців.
«Олександрія» обіграла «Карпати» — 2:0. На львівському стадіоні «Україна» у гостей відзначились Андрій Цуриков (72) та Віталій Пономар (81).
У понеділок, 23 липня, «Чорноморець» здолав в Одесі донецький «Олімпік» — 2:1. М’ячі забили Дмитро Рижук (9-а хвилина) і Микита Татарков (65-а) — у господарів; Максим Дегтярьов (70) — у гостей.
Наступний, 2-й тур пройде 28–29 липня.
Нагадаємо, що чемпіонат України з футболу у вищому дивізіоні вигравали лише три команди — київське «Динамо» (15 разів), донецький «Шахтар» (11) та сімферопольська «Таврія» — 1.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».