Здоров'я
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Березень 29, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 27 Липень 2018 14:50

Автори таміфлю створили новий засіб

Rate this item
(0 votes)

Фірма — розробник відомого таміфлю, швейцарська фармацевтична компанія Рош, сподівається на те, що її нові ліки скоро вийдуть на ринок і посядуть там гідне місце.
Передбачається, що новий препарат також буде використовуватися для лікування грипу у людей із високим ризиком ускладнень. Деякі аналітики, проте, не такі оптимістичні у прогнозах щодо препарату. Балоксавір-марбоксіл показав скромний результат порівняно зі своїм попередником — таміфлю, який уже перебуває під тиском більш дешевих дженериків.

При серйозних спалахах грипу мільйони людей можуть захворіти, що призводить до стаціонару, а іноді, на жаль, і до летального результату, особливо серед літніх людей або людей з ослабленою імунною системою.
Дослідження Roche’s Capstone-2 було зосереджене на дорослих у віці 65 років і старше, а також на таких станах, як астма, хронічні захворювання легенів, діабет або серцеві захворювання.
Компанія заявила, що балоксавір-марбоксіл показав чудову ефективність у прискоренні поліпшення симптомів порівняно з плацебо. Антивірусні ліки, також знані як Xofluza, схвалено в Японії. Регулюючі органи США прискорили розгляд і можуть прийняти рішення щодо препарату до 24 грудня.
Baloxavir marboxil — перший противірусний препарат, який демонструє клінічно значущу вигоду у людей, які найбільш сприйнятливі до ускладнень від грипу.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».