Футбол[col=130]
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Квiтень 16, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 22 Квiтень 2016 22:35

«Олександрія» – гроза авторитетів

Rate this item
(0 votes)

Після того, як «Олександрія» вибила у чвертьфіналі Кубка України з футболу київське «Динамо», команда під орудою Володимира Шарана зупинятися не стала. У півфіналі на колектив із Кіровоградщини чекав не менш грізний суперник — донецький «Шахтар», але й тут олександрійці вирішили не зупинятися.
Нічия 1:1 на власному полі навряд чи зробить «Олександрію» фаворитом у всьому протистоянні, проте на мінісенсацію претендує однозначно. Гірники вийшли на гру основним складом і мали забивати ще в першому таймі, та свої нагоди змарнували. Натомість у складі «Олександрії» на 36й хвилині класний удар вдався Грицуку, який прийняв м’яч після скидання Старенького, п’ятою відіграв Коваленка та пробив за неймовірною траекторією у «дев’ятку».

По перерві господарі не стали «сідати» в оборону, і можливістю контратакувати гірники скористалися — на 57й хвилині Едуардо встановив, як з’ясувалося, остаточний результат — 1:1.
В іншому протистоянні Кубка України питання про фіналіста теж відкрите. «Дніпро» переграв «Зорю» — 1:0. Утім, у Запоріжжі 11 травня все ще може змінитися.

Михайло ГЕРАСИМЕНКО тв Антон ШУЛЬГА

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».