Розмаїття
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Квiтень 18, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

Вiвторок, 06 Сiчень 2015 20:56

Зірки приміряли народне вбрання

Rate this item
(0 votes)

У проекті «Щирі» взяли участь 15 відомих українських жінок. Він є посвятою українському вбранню, його мета — продемонструвати колорит і багатство традиційного одягу, повідомляє kyiv.ridna.ua. Для фотозйомки стиліст Антоніна Белінська зібрала понад 30 колекційних костюмів із десяти українських регіонів. Підготовка до зйомки тривала понад два місяці, позаяк організатори прагнули не лише відтворити ретро-фотознімки початку ХХ століття, а й реконструювати вже втрачені головні убори.
Героїнями проекту стали українські красуні: телеведучі Маша Єфросиніна, Ольга Фреймут, Василіса Фролова, Яніна Соколова, Лілія Ребрик, співачки Ната Жижченко (проект Onuka), Юлія Саніна (The Hardkiss), Альона Вінницька, Наталя Дзеньків (Lama), Каша Сальцова («Крихітка»), Санта Дімопулос, хореограф Олена Шоптенко, дизайнер і режисер Ольга Навроцька, актриса «Студії «Квартал-95» Олена Кравець і голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська.


Організатори проекту «Щирі» випустили календар на 2015 рік із відзнятою фотосесією. Усі зібрані з його продажу кошти спрямують на допомогу пораненим солдатам, що лікуються в Клінічному військовому госпіталі Києва. Виставка триватиме до 19 січня за адресою: Столичне шосе, 101.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».