Різне
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

Субота, 16 Червень 2018 10:17

Нам – 100 років! (Вітання Колектив редакції газети «Урядовий кур’єр»)

Rate this item
(0 votes)

Колективу газети
«Демократична Україна»

Газеті «Демократична Україна» виповнюється 100 років... У цій цифрі, як у дзеркалі, відбивається вся сучасна історія України. «Комуніст», «Радянська Україна», «Демократична Україна» — газета пройшла непростий та важкий шлях, на якому зустрічались як терни, так і зірки. З філософської точки зору цю дорогу не можна назвати прямою та рівною, як і життя будь-якої людини.

Дуже багато всього пережила газета за свою історію — досвід створення та розвитку в 1920–1930-х роках минулого століття, жахливі репресії 1930-х років, високий авторитет серед читачів, великий тираж, конкуренцію з центральними виданнями... До речі, деякі з таких центральних видань пішли в минуле і вже забуті. Вони не відповідали викликам часу, вони не мали читацького інтересу. Тому і згинули.
«Демократична Україна», на відміну від багатьох «колишніх» брендів, йшла у ногу з часом, намагалася зрозуміти його суть і донести до своїх читачів.
Напевно, в цьому і криється секрет довголіття самої газети. Як і решті її побратимів по друкованому цеху, газеті сьогодні нелегко, але вона бореться, як і всі свої роки, тож, ми впевнені, вийде переможцем у цій борні!
Бажаємо колективу газети гострого пера, здоров’я і натхнення! Зі сторіччям!

Колектив редакції газети
«Урядовий кур’єр»

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».