Футбол[col=130]
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 22 Червень 2018 19:01

Футболісти київського "Динамо" вийшли з відпустки

Rate this item
(0 votes)

Другого робочого дня тижня, 19 червня, завершилася відпустка у гравців першої команди футбольного клубу «Динамо» (Київ).
Підготовка до початку сезону для футболістів традиційно розпочалася з повного медичного огляду, який динамівці кожні півроку проходять у столичній клініці «Борис» на Позняках, повідомляє прес-служба киян.
«Першими медичний центр відвідали молоді гравці Євген Смирний, Назарій Русин, Володимир Маханьков, Ахмед Алібеков, Олександр Андрієвський, який повернувся з оренди в «Зорі», і Богдан Михайличенко, який відновлюється після травми, а також більш досвідчені Максим Коваль, Артур Рудько, Владислав Калитвинцев, Віктор Циганков, Віталій Миколенко та Дмитро Хльобас», — зазначається у повідомленні.

Потім медичне обстеження чекає ще сімох гравців «Динамо», які теж із самого ранку відвідають клініку «Борис». Це — Денис Бойко, Георгій Бущан, Денис Гармаш, Віталій Буяльський, Микола Морозюк, Папа Гуйє та Володимир Шепелєв.
Легіонери, які задіяні у складі своїх національних збірних, разом із капітаном команди Сергієм Сидорчуком пройдуть медобстеження пізніше, безпосередньо перед вильотом на навчально-тренувальний збір до Австрії.
* * *
Уболівальники київського «Динамо» вибрали кращого гравця сезону, що завершився.
Переважну більшість голосів респондентів (73%) отримав капітан команди хавбек Віктор Циганков, повідомляє прес-служба київського клубу.
«У сезоні-2017/2018 Віктор провів за «біло-синіх» 40 матчів, в яких 17 разів відзначився у воротах суперників і зробив 13 результативних передач. Коефіцієнт результативних дій гравця становив 75%», — зазначається у повідомленні.
Компанію Віктору Циганкову в трійці лауреатів склали Беньямін Вербич та Денис Гармаш.
73% голосів — Віктор Циганков, 5 — Беньямін Вербич, 4 — Денис Гармаш, 4 — Микола Шапаренко, 3 — Віталій Буяльський.
У голосуванні взяли участь понад 1500 користувачів офіційного сайта «Динамо».

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».