Різне
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
П'ятниця Квiтень 19, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 02 Березень 2018 21:31

У чотирьох містах світу пройшла акція на підтримку патріотів України

Rate this item
(0 votes)

Ак­ти­віс­ти Все­світ­ньо­го ру­ху пат­ріо­тів Ук­раї­ни про­ве­ли чер­го­вий етап між­на­род­ної ак­ції на під­трим­ку су­ве­ре­ні­те­ту і те­ри­то­рі­аль­ної ці­лі­сно­сті дер­жа­ви в умо­вах ро­сій­ської аг­ре­сії.
Про це влас­но­му ко­рес­пон­ден­то­ві Укр­ін­фор­му у Брюс­се­лі роз­по­ві­ла ке­рів­ник ор­га­ні­за­ції Ірина фон Бург.

«Активісти Всесвітнього руху патріотів України у Сіднеї, Мадриді, Ризі та українському Дрогобичі приєдналися до міжнародної акції, спрямованої на привернення уваги міжнародної спільноти до посилення тиску на Росію для звільнення окупованого Криму та припинення російської агресії проти України», — розповіла активістка та волонтерка.

Зокрема, у Мадриді, на центральній площі столиці Іспанії відбулась акція підтримки та солідарності з нагоди четвертої річниці Кримського опору. Ініціатором мадридського заходу під гаслом Crimea es Ucrania — Cataluna es Espana стала українська патріотична асоціація «Воля». В акції також узяли участь активісти Fenix Hispania, організації «Сокіл».
«З метою ширшого інформування мешканців столиці Іспанії і гостей міста про події в Україні, про боротьбу задля звільнення Криму від московських окупантів та повернення півострова до складу України, про необхідність об’єднання зусиль українців та іспанців у протидії агресивній політиці Кремля маніфестанти з прапорами і плакатами пройшли вулицями Мадрида до Королівського палацу», — розповіли організатори заходу.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».