Інші види спорту
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 16 Листопад 2018 12:08

Зимовий Європейський юнацький олімпійський фестиваль прийматиме Італія

Rate this item
(0 votes)

Ге­не­раль­на Асамб­лея єв­ро­пей­ських олім­пій­ських ко­мі­те­тів (ЄОК) ви­зна­чи­ла міс­це про­ве­ден­ня зи­мо­во­го Єв­ро­пей­сько­го юнаць­ко­го олім­пій­сько­го фес­ти­ва­лю (ЄЮОФ), який про­йде 2023 ро­ку.

Найкращі юні олімпійці із зимових видів спорту вестимуть боротьбу за нагороди найпрестижніших змагань континенту в італійському регіоні Фріулі-Венеція-Джулія, повідомили Укрінформу у прес-службі НОК.

Організатори заявили, що вони прагнуть використовувати ЄЮОФ для створення «міцної соціальної, економічної та спортивної спадщини».
Нагадаємо, що Європейські юнацькі олімпійські фестивалі започатковані 1990 року за ініціативи почесного президента МОК Жака Рогге, який на той час був головою ЄОК, і проводяться раз на два роки.
У 2019 році зимовий та літній Європейські фестивалі відбудуться відповідно в Сараєві і Східному Сараєві (Боснія та Герцеговина) та Баку (Азербайджан).
Вуокатті (Фінляндія) та словацький Кошице прийматимуть представників зимових та літніх видів спорту відповідно на ЄЮОФ-2021.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».