Спорт
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Четвер Березень 28, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 22 Листопад 2019 15:47

Девід Хей: Для Чісори бій з Усиком цікавіший за поєдинок із Паркером

Rate this item
(0 votes)

Екс-чемпіон світу з боксу Девід Хей, який є менеджером британського суперважковаговика Дерека Чісори, вважає, що поєдинок його підопічного з колишнім абсолютним чемпіоном світу у крузервейті Олександром Усиком може відбутися.

У грудні Чісора мав боксувати з Паркером, але той відмовився від бою, а тепер новозеландець набув форми і знову викликає британця на поєдинок, повідомляє Klitschko-brothers.com.

«Цей бій може відбутись, але для мене Усик є безумовним фаворитом, суперником, якого я хочу і якого хоче Дерек, — заявив Хей. — Дерек переміг би Паркера. Це мало стати просто сходинкою до бою з Усиком.
Паркер сам відмовився від бою, тут немає провини Дерека. Вважаю бій з Усиком більш цікавим, оскільки Олександр — обов’язковий претендент, абсолютний чемпіон, боксер, у якого немає поразок».
* * *
Український боксер у суперважкій вазі Олександр Усик у лютому 2020 року може вийти на ринг проти екс-чемпіона світу Дерека Чісори.
За інформацією Champion.com.ua, 35-річному британському боксеру Дереку Чісорі запропонували 1 млн фунтів стерлінгів (1,3 млн доларів) за бій проти Олександра Усика.
Якщо сторони дійдуть згоди, бій може відбутись у лютому 2020 року у Великій Британії.
Паралельно у Дерека Чісори є можливість провести бій з екс-чемпіоном світу Джозефом Паркером. За прогнозами видання, рішення про вибір суперника боксер прийме до кінця листопада.
Дерек Чісора відомий українським уболівальникам своєю неадекватною поведінкою в рамках бою з Віталієм Кличком. У лютому 2011 року на церемонії зважування він дав українському боксеру ляпаса, а після виходу на ринг виплюнув на нього воду. Потім програв бій і на прес-конференції побився з Девідом Хеєм, який зараз є його менеджером.
Нагадаємо, в ніч на 13 жовтня в Чикаго (США) у своєму дебютному поєдинку в суперважкій вазі Олександр Усик переміг американця Чазза Візерспуна технічним нокаутом. Після 7-го раунду суперник українського боксера відмовився виходити на ринг.
Після цієї перемоги Олександр Усик став офіційним претендентом на чемпіонський пояс за версією WBO, яким нині володіє Енді Руїс. Реванш Енді Руїс — Ентоні Джошуа відбудеться 7 грудня.
Втім, здається, промоутер Matchroom Boxing Едді Хірн поки не хоче організовувати бій українця проти переможця цього реваншу. Судячи з усього, промоутер має намір підвищити статус Усика в новому дивізіоні, щоб наступні поєдинки були більш грошовими.
Хірн, зокрема, зазначив, що бій із 35-річним британським боксером Дереком Чісорою «зовсім поруч», його цілком можливо організувати.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».