Спорт
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Середа Квiтень 24, 2024

Шановні читачі! 15 червня 2018 року газеті "Демократична Україна"

(до жовтня 1991р. - "Радянська Україна") виповнилося 100 років!

 

П'ятниця, 21 Грудень 2018 12:17

Найбільший фінансовий потенціал: Усик очолив рейтинг Forbes

Rate this item
(0 votes)

Авторитетне видання Forbes опублікувало черговий щорічний прогноз Future Boxing Moneymakers.
У рейтингу названо боксерів, які у майбутньому мають, на думку видання, найбільші шанси на значне зростання своїх гонорарів і наближення до лідерів професіонального боксу за цим показником. Перше місце у списку посів українець Олександр Усик, повідомляє Klitschko-brothers.com.

«На думку укладачів рейтингу, абсолютний чемпіон світу у першій важкій вазі нинішнього року значно збільшив свої гонорари, об’єднав усі пояси у своєму дивізіоні і увійшов до рейтингів кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії.
Усик заробив близько 5 млн дол. за участь у Суперсерії і близько 4 млн фунтів за бій із Тоні Беллью. Майбутнє зростання його доходів, однак, пов’язане із суперважкою вагою, і якщо він зможе здобути титул у цій категорії, його доходи можуть наблизитися до доходів Ентоні Джошуа та Сауля Альвареса», — зазначається у повідомленні.
На другому місці у рейтингу перебуває 22-річний чемпіон світу у першій середній вазі з Мексики Хайме Мунгіа, який нещодавно підписав контракт із DAZN.
Його перехід у середню вагу виглядає досить очікуваним, а можливий титульний бій зі своїм зірковим співвітчизником Саулем Альваресом може принести десятки мільйонів доларів.
Американський суперважковаговик Джаррелл Міллер — на третьому місці, і його потенціал видання пов’язує з досить великою ймовірністю того, що наступного року боксер може провести поєдинок проти Ентоні Джошуа.

Останнi новини


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.ua».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».