Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ЗНОВУ ВИБУХНУВ БУДИНОК
У Євпаторії в п'ятиповерховому 95-квартирному житловому будинку 24 грудня ввечері стався вибух. На момент верстки номера було відомо, що загинуло 19 людей, 28 осіб вважаються зниклими безвісти. Припускають, що вибухнули балони з киснем, які зберігалися у приватній майстерні в підвалі будинку.
Жителів зруйнованих квартир відселили до місцевого санаторію, де їм надають медичну та психологічну допомогу.

Як заявила після наради з керівництвом МНС і АР Крим Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко, всі мешканці отримають житло за державний кошт. Вона запевнила, що мешканці 53-х квартир двох зруйнованих і одного напівзруйнованого під'їздів будинку до Нового року одержать квартири.
Кабінет Міністрів виділив 70 мільйонів гривень для проведення першочергових робіт із ліквідації наслідків вибуху. Зазначені кошти будуть спрямовані на придбання житла для постраждалих мешканців, а також на виплату їм грошової компенсації за втрачене майно.
Президент України Віктор Ющенко своїм указом «у зв'язку з трагедією, що сталася 24 грудня 2008 року у місті Євпаторії та призвела до людських жертв» оголосив 26 грудня 2008-го днем жалоби в Україні.
Текст указу розміщено на офіційному сайті глави держави.
Згідно з документом, у день жалоби на всій території України буде приспущено Державний прапор на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, а також скасовано розважально-концертні заходи, спортивні змагання, внесено відповідні зміни до програм теле- і радіопередач.

КАТОЛИЦЬКИЙ СВІТ СВЯТКУЄ РІЗДВО ХРИСТОВЕ
Ісус народився — славімо Його! Католицький світ відсвяткував Різдво, цьому не завадила навіть криза — на такому святі заощаджувати негоже. Люди вірять, що різдвяна ніч має бути радісною для всіх.

В аеропорту Г’юстона (США) встановили караоке, аби будь-хто охочий мав можливість заспівати колядку. У Британії, де кожен третій острів’янин — заповзятий садівник, організували різдвяну зелену виставку. На всіх експонатах — від маленького кактуса до високого дерева — червоні шапки Санта-Клауса. У центрі Вифлеєма, де народився Ісус Христос, прикрасили 10-метровий кипарис.
У різдвяній проповіді Папа Римський Бенедикт XVI попросив парафіян подумати про долю дітей, позбавлених батьківської любові. «Подумаймо про дітей з вулиці, у яких немає благословенного сімейного вогнища, про тих, кого грубо використовують як солдатів і перетворюють на знаряддя насильства, а не на посланців згоди і миру. Подумаймо про дітей, які стають жертвами порноіндустрії та інших форм жорстокого поводження, через що потерпають їхні душі»,— сказав Папа. Понтифік також закликав припинити насильство на Близькому Сході і покласти край ненависті. Особливо він зупинився на ситуації в Єрусалимі, куди має намір вирушити в травні 2009 року.
також у паперовій версії читайте:
  • У КИЄВІ ВІДКРИВСЯ ДЕЛЬФІНАРІЙ
  • ВІДНОСИНИ З УКРАЇНОЮ— НА НАЙНИЖЧОМУ РІВНІ
  • ЯК ЗАМОВИТИ КВИТОК НА ПОТЯГ ЧЕРЕЗ ІНТЕРНЕТ?
  • НОВА МОДА: «ЧЕРЕВИКИ БУША»
  • НА ЩО ЗДАТНА НАША ВЛАДА?
  • ЯК ПЕРЕЖИТИ ФІНАНСОВУ КРИЗУ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».