Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ПЕНСІОНЕРКА НЕ РОЗГУБИЛАСЯ...
Троє малолітніх хуліганів, котрі зазіхнули на сумочку 68-річної британки, мріяли про легку наживу. Одначе, на подив підліткам, пенсіонерка виявилася у гарній фізичній формі: вона наздогнала одного з нахаб і відібрала сумочку, повідомляє Укрінформ із посиланням на AP.

Інцидент стався в британському курортному місті Торки. За словами колишньої няні, що нині на пенсії, Джанет Лейн, молодим людям, котрі відібрали у неї сумку, коли вона відпочивала на лавці в парку, було не більш ніж 15 років. Коли сумочка опинилася в руках грабіжників, Джанет не розгубилася і вирушила в погоню. У молоді роки вона була чемпіонкою з легкої атлетики, так що наздогнати злочинців старенькій було не дуже важко.
За словами місіс Лейн, коли вона схопила хлопчиська за комір, він настільки злякався, що випустив сумку з рук і благав відпустити його. Юному злодієві вдалося вирватися і втекти, зате жінка залишилася при своїх речах, серед яких були гаманець з грішми на суму 100 фунтів стерлінгів (200 дол.), мобільний телефон, парасолька, ліки і подарунок, який вона купила своїй подрузі.
«Гадаю, ці хлопчики побачили літню жінку і подумали, що вона буде легкою здобиччю. Проте моєю першою реакцією було: «Їм не дістанеться моя сумка!» В молодості я була хорошою бігункою, тому я просто встала і побігла, волаючи від обурення»,— розповіла Джанет.

НАЙНЕАПЕТИТНІШІ СТРАВИ
Тубільська гастрономія зазвичай належить до визначних пам'яток, із якими ознайомлюються туристи, приїжджаючи до якоїсь країни. Новий смак — нові враження. Та нерідко відмінності у культурі їжі стають на заваді цьому бажанню. Видання «Greendaily» склало рейтинг найнеапетитніших страв світу. Однак любителі екзотики можуть взяти його на замітку, повідомляє Укрінформ.
Лідером переліку стала кров змії, яку «подають» на острові Ява. Смажених скорпіонів — срібного призера рейтингу — можна спробувати в Китаї та В'єтнамі. У Таїланді й інших азійських країнах туристам охоче запропонують майстерно приготовлених пацюків. Наступним у списку є балут — варене качине яйце, в якому сформувався плід з оперенням, хрящами і дзьобом. Спробувати цю страву можна у Камбоджі й на Філіппінах.
Далі у списку: вино з рису з мишами (Китай і Корея), ескамолес — яйця велетенських червоних мурашок (Мексика), а також кава ціветти, яку виготовляють з кавових зерен, переварених у шлунку індонезійських кішок — традиційний напій Яви і Суматри.
також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • МАНДРИ
  • ФАКТ
  • ЗНАХІДКИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».