Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СВІТ ЖІНКИ
ХАРКІВ’ЯНКА — НАЙГАРНІША ЛЕДІ СВІТУ
У місті Палм Спрінг (Каліфорнія, США) відбувся престижний конкурс краси заміжніх леді планети (обов’язкова його умова — учасниці мають бути одружені і бажано, щоб мали дітей).

А ще одна з головних умов участі в змаганні — особисті досягнення в житті, добродійна діяльність, а також врода, розум, комунікабельність, гожі людські риси. Усе це притаманне пані Ірині, котра від перших виступів на подіумі привернула до себе увагу журі і глядачів. Конкурс цей проводиться впродовж 13 років. 33-річна Чорномаз не новачок подібних змагань: ще 15 років тому вона здобула першість на всеукраїнському конкурсі «Міс Україна», коли виступала під дівочим прізвищем Барабаш.
— Як почувались у далекій Америці? — запитую переможницю.
— Нормально, атмосфера там була дружня, учасниці допомагали одна одній порадами, просто приязними усмішками, бо фізично витримати 10-денну підготовку до виступів, котра щоденно тривала з 9-ї години ранку і нерідко до першої години ночі, було непросто. Але чудові умови проживання, басейн, тренажерний зал давали змогу бути в гарній формі.
— Конкурс — це не тільки змагання...
— Я переконалась, що амбітна жінка може поєднувати роботу, дім, сім’ю і залишатись привабливою, красивою і розумною, упевненою в своїх силах і можливостях. Я щаслива, що перемогла в конкурсі. Не тільки рідні, друзі нині пишаються мною — я справдила сподівання центру моди «Європа», бодай крихітку авторитету додала рідному Харкову, державі. Я обожнюю світ краси, думаю, що і моя 12-річна донька Христина наслідуватиме маму. Вона успішно займається танцями, мріє стати моделлю. Мій чоловік бізнесмен, він усіляко мене підтримує і допомагає в усьому, виховую маленького сина, а ще маю два дипломи про вищу освіту — журналістську й економічну.
— Які, Ірино, плани на майбутнє?
— Уже стала до роботи у фонді організації допомоги жінкам України. До нашої організації і до мене особисто можуть звертатись по підтримку — моральну, юридичну. Обов’язково допоможу, не залишу поза увагою жодного звернення...

Віталій СТЕГНІЙ, Харків
також у паперовій версії читайте:
  • МОДА: КИТАЙСЬКІ МОТИВИ
  • ВИСОКА ТВОРЧА ПЛАНКА ЕЛЕОНОРИ ПІРАДОВОЇ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».