Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
НЕБІЖЧИК УТІК З ВЛАСНОГО ПОХОРОНУ
Похорон пенсіонера зі східної китайської провінції Цзянсу ледве не закінчився госпіталізацією родичів, котрі проводжали його в останню путь, після того, як небіжчик встав і спробував піти із «заходу», повідомляє Укрінформ із посиланням на газету «Yangtse Evening Post».

Близькі 64-річного Лю, який нібито помер унаслідок отруєння хімікатами, зазнали справжнього шоку, побачивши, що він живий і навіть майже здоровий. Похорон влаштували за десять годин після того, як лікарі місцевого шпиталю зі словами, що «медицина тут безсила», видали їм «труп». Родичі відвели воскреслого назад у лікарню. За три тижні Лю остаточно видужав.
Щоправда, невідомо, чи був радий Лю такому повороту подій. Адже він сам випив велику кількість отрути після сварки з дружиною. Причина скандалу — вельми прозаїчна: жінка сказала, що йому не слід було так багато пити спиртного на його ж дні народження, який святкували напередодні невдалого самогубства.
Трагікомічний випадок викликав також запитання про компетентність лікарів, які не зуміли оцінити «міру живучості» їхнього пацієнта.

НІМЦІВ БІЛЬШЕ НАДИХАЄ МАШИНА БОНДА, НІЖ ЙОГО ДІВЧАТА
Більшість чоловіків у Німеччині, вибираючи між різними привілеями Джеймса Бонда, хотіли б покататися на його легендарній машині марки «Aston Martin», свідчать результати опитування, проведеного дослідницьким інститутом «Forsa». Відповідаючи на запитання «У якій з ситуацій ви б вважали за краще помінятися з легендарним суперагентом місцями?», 39% респондентів вказали його машину.
Перспектива провести ніч з дівчиною агента 007 надихає німецьких чоловіків менше — лише 29% респондентів відповіли, що воліли б саме цього.
Пригоди, подібні до тих, які відбуваються в стрічках про суперагента, хотіли б пережити 15% опитаних, а 8% бажали б поквитатися з супротивником у властивій Бонду манері.
В опитуванні взяла участь тисяча осіб у віці від 19 до 35 років, повідомляє РІА «Новости».
також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • МАНДРИ
  • РЕКОРДИ
  • ДИВА

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».