Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ПОДОРОЖ ГНОМА

22-річний Саймон Рендлс із Глостера взяв річну відпустку до початку служби в армії, аби помандрувати. За його словами, ідею захопити з собою садового гнома подали університетські друзі за аналогією з відомим сюжетом з фільму «Амелі». Гнома на ім'я Мерфі Рендлс поцупив у саду немолодої подружньої пари, а потім повернув на колишнє місце.
Таким чином, за сім місяців після зникнення Мерфі знову з'явився в саду приголомшених цим фактом господарів, із ним був лист, у якому пояснювалася тривала відсутність гнома і фотоальбом із 48 фотографіями, на яких гном спускався з гори, виглядав із пащі акули, плавав у морі й катався на мотоциклі. За цей час статуя побувала у Південній Африці, Свазиленді, Мозамбіку, Новій Зеландії, Австралії, Сінгапурі, Таїланді, Камбоджі, В'єтнамі, Китаї, Гонконгу і Лаосі.


ЗНАЙШОВ СІМЕЙНЕ ЩАСТЯ З ДВАДЦЯТЬ П'ЯТОЇ СПРОБИ
49-річний носильник зі східного Непалу розповів, що після 24 невдалих шлюбів він, нарешті, знайшов сімейне щастя з новою дружиною. Рамчандра Катувал і його 25 дружина на ім'я Шарада нещодавно відзначили сьому річницю спільного життя. За його словами, це одруження відкрило для нього «дорогу до щастя», повідомляє Укрінформ із посиланням на AFP.
До цього сімейне життя чоловіка не складалось. Уперше він одружився, коли йому було 26 років. Цей шлюб розпався, а потім нові невдалі союзи слідували один за одним. Перша дружина Катувала втекла від чоловіка з коханцем. Інші дружини робили так само.
Із 24 дружин, яких він змінив за 16 років, Рамчандра чітко пам'ятає лише дев'ять. «Моя 24 дружина також залишила мене, і після цього я вирішив більше не одружуватися», — говорить він. Однак не зміг утриматися від спокуси знову зв'язати себе путами шлюбу, коли сім років тому зустрівся з 23-річною Шарадою.

також у паперовій версії читайте:
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ФАКТ
  • НОУ-ХАУ
  • РЕКОРДИ
  • ДИВА

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».