Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СПОРТ
РІО ВСІХ РОЗСТАВИТЬ ПО МІСЦЯХ
Напередодні на чемпіонаті світу з футзалу, що триває у Бразилії, визначилася вісімка найкращих команд світу. Лише суто теоретичний варіант міг спрацювати проти української збірної, та для цього підопічних Геннадія Лисенчука мав спіткати майже фантастичний результат — програш збірній Китаю, яка в трьох попередніх зустрічах поступилася своїм суперникам із загальним рахунком 3:21. Погодьтеся, в цьому випадку навряд чи доречна навіть футбольна мудрість, яка стверджує, що поле (у цьому разі майданчик) для всіх рівне, а м'яч — для всіх круглий.

Запорукою успішного фінішу на першому груповому етапі світової першості став пристойний старт — українці переконливо виграли у гватемальських колег з рахунком 6:2. Визначальним став другий поєдинок турніру проти ще одного фаворита групи С — команди Аргентини. Чотири роки тому на Тайвані наші співвітчизники зіграли з південноамериканською збірної внічию з рахунком 0:0, але той результат дорівнював поразці...
Цього разу — знову нічия, але підтекст — зовсім інший. «Синьо-жовті» свої поєдинки з аутсайдерами групи провели краще, тому саме підопічні Геннадія Лисенчука більше мали можливостей для обрання суперників на наступній стадії. Після зустрічі з аргентинцями була ще й перемога над єгиптянами — 5:1, яка й дала змогу досягти кращої різниці забитих і пропущених м'ячів — 13:5 проти 11:4 в аргентинців.
У поєдинку з аргентинцями була ймовірність навіть перемоги, та до неї забракло якихось тринадцятьох секунд. У першій половині гри перевага південноамериканців виявилась тотальною, але самовіддані дії українців не давали Санчесу і Гуїстоцці реальних нагод. На 32-й хвилині аргентинці все ж забили: Хіменес знайшов у штрафному майданчику Планаса, і той з розвороту пробив у верхній кут.
Гол дався аргентинцям дорогою ціною, відтак вони почали діяти від оборони. Та зберегти свої ворота не змогли: на 38-й хвилині Хурсов перехопив м'яч у ногах Санчеса, змістився до центру й спромігся відпасувати на Іванова, якому залишалося тільки пробити повз голкіпера.
Аргентинці вирішили не грати на нічию, тому голкіпер Еліас необачно підключався до атак. За 105 секунд до фінальної сирени за самовпевненість він і поплатився — непідготовлений удар влучив у свого ж гравця, м'яч відскочив до Чепорнюка, і Сергій класним ударом відправив кулю у ворота... Проте Еліас зміг вибачитися перед партнерами за тринадцять секунд до кінця гри, коли промчав через увесь майданчик, пробив, а після рикошету остаточний рахунок 2:2 встановив Гуїстоцці...
За день до зустрічі з китайцями збірна України прибула до Ріо-де-Жанейро, де проведе решту турніру. Наша команда розмістилася в готелі «Шератон» разом зі збірними Уругваю, Китаю, Іспанії та Лівії.
Після переїзду в нашої команди виникли перші неприємності. До тренувального залу потрібно їхати понад годину в один бік, тому керівництво вирішило не розпочинати тренувань першого ж дня, а присвятити його тактичній підготовці та перегляду матчів суперників. Що ж, можливо, такий відпочинок буде корисним.
також у паперовій версії читайте:
  • КЛИЧКО — ПІТЕР: МОМЕНТ ІСТИНИ
  • «МЕТАЛІСТ» НЕ ШУКАЄ ЛЕГКИХ ШЛЯХІВ
  • «ФЕНЕРБАХЧЕ» СЛАБНЕ
  • САГЛАМ ЗАЛИШАЄ «БЕШИКТАШ»

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».