Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА ЩО? ДЕ? КОЛИ?
МОРЯКІВ ЗВІЛЬНЕНО!
Усі захоплені сомалійськими піратами в Аденській затоці члени екіпажу судна «Леманн Тімбер», зокрема громадяни України, були звільнені наприкінці дня восьмого липня. Про це УКРІНФОРМу повідомили у прес-службі МЗС нашої країни з посиланням на інформацію, отриману Генеральним консульством України в Гамбурзі від антикризового штабу.

Нині «Леманн Тімбер» прямує до безпечного порту, де членам екіпажу буде надана необхідна допомога. Родичі моряків вже поінформовані про це.
Звільнення українців — членів екіпажу судна «Леман Тімбер» стало можливим завдяки заходам МЗС України та міжнародних урядових та неурядових організацій, держав, а також антикризового штабу зі звільнення заручників. Справа досі перебуває під контролем консульської служби нашого українського зовнішньополітичного відомства.
Як повідомлялося раніше, німецьке суховантажне судно було захоплене в Аденській протоці 28 травня. На його борту перебувало 15 осіб. Капітан корабля — громадянин Росії, у складі екіпажу було четверо громадян України, один — естонець і дев’ятеро — бірланців. Пірати вимагали викуп за екіпаж.

«ПРОФСПІЛКОВИЙ» ХАБАР
Під час одержання хабара в сумі 50 тисяч доларів США затримано заступника голови Федерації професійних спілок України. Про це кореспондентові Укрінформу повідомила речниця Головного управління боротьби з організованою злочинністю МВС України Олена Мельник.

Кошти посадовець вимагав від громадянина Італії, керівника будівельної фірми, за надання переваг в отриманні інвестиційного договору на реконструкцію санаторію «Верховина» у Закарпатській області.
Як розповіла речниця ГУБОЗ, італійська фірма мала намір вкласти в реконструкцію цього санаторію 150 мільйонів доларів. Один з керівників ЗАТ «Укрпрофоздравниця», також причетний до злочину, дав зрозуміти іноземним інвесторам, що за підписання протоколу про наміри вони мають заплатити.
«Під час передачі коштів у столичному ресторані-піцерії працівники спецпідрозділу БОЗ схопили хабарника «на гарячому»,— поінформувала Олена Мельник. Вона зазначила, що чиновника затримано згідно зі ст. 115 Кримінально-процесуального Кодексу України (на троє діб) до обрання судом запобіжного заходу.
За цим фактом слідчим відділом прокуратури Києва порушено кримінальну справу.
також у паперовій версії читайте:
  • НЕ ІНЦИДЕНТ, А ПОДІЯ?
  • ЗАПОБІГТИ ЕСКАЛАЦІЇ КОНФЛІКТУ
  • ТЕХОГЛЯД — ЗА НОВИМИ ПРАВИЛАМИ
  • НАПАД НА МИРОТВОРЦІВ
  • БОЛІВІЯ: ЧЕРГОВА АВТОКАТАСТРОФА

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».