Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА ПОЛІТИКА
ПРЕЗИДЕНТ ДАВ ІНТЕРВ'Ю
Президент України Віктор Ющенко під час офіційного візиту до Австрії дав інтерв'ю виданню «Der Standart». Основними темами розмови стали економічні та політичні перетворення в Україні, її євроінтеграційна та євроатлантична політика, повідомляє Укрінформ із посиланням на прес-службу глави держави.

Президент окреслив суть демократичних реформ в Україні за останні три роки, про успішність яких свідчить проведення чесних виборів та утвердження принципу вільної преси.
Коментуючи євроінтеграційну політику нашої держави, Віктор Ющенко наголосив на тому, що їй немає альтернативи. За його словами, Європейський Союз лише виграє від надання Україні повноцінного членства в організації. Україна не потребує додаткового ресурсу ЄС, вона потребує однакових правил гри, сказав Президент. За його оцінкою, упродовж останніх років у політиці європейської інтеграції Україна досягла значно більше, ніж за усі попередні роки її незалежності. Прикладами тіснішої співпраці Віктор Ющенко назвав участь України у створенні єдиного енергетичного ринку, підготовку до ЄВРО-2012, скасування віз для в'їзду в країну громадянам держав ЄС, вступ до СОТ та старт переговорів про створення зони вільної торгівлі з Євросоюзом.
Президент також прокоментував політику євроатлантичної інтеграції, яку охарактеризував як спосіб збереження територіальної цілісності і суверенітету України.
«Der Standart» — одне з найбільш впливових суспільно-політичних друкованих видань Австрії. Виходить друком з 19 жовтня 1988 року. Щоденний наклад — 280 тис. примірників. Цільовою аудиторією видання є високоосвічені верстви населення, впливові діячі у сфері політики, економіки, фінансів, культури та громадського життя.
також у паперовій версії читайте:
  • МАЄМО ТЕ, ЩО МАЄМО...
  • ГРИЦЕНКО ЗНАЄ, ХТО ЗАВАЖАЄ
  • ЗАЧЕКАЄМО ДО 2010 РОКУ?
  • ГОВОРИЛИ-БАЛАКАЛИ...
  • ТАКСІ ДЛЯ ІНВАЛІДІВ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».