Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА БУДЬТЕ ЗДОРОВІ!
ХУДНУТИ — З РОЗУМОМ!
Після 35-ти особливо важливо худнути «з розумом», оскільки будь-які експерименти із зовнішністю можуть негативно позначитися на ній. На думку фахівців, схуднення обов’язково має супроводжуватися фізичними навантаженнями. Шкіра може обвиснути, якщо ви не поєднуватимете дієту і фітнес.

Для того щоб омолодити шкіру, треба за кожного прийняття душу масажувати тіло за допомогою жорсткої мочалки круговими рухами. «При цьому ви досягаєте подвійного ефекту. Ви не лише змиваєте відмерлі клітини шкіри, а й посилюєте обмінні процеси. Так ви допоможете своїй шкірі активно оновлюватися, а також «підбадьорюєте» її. Крім того, на п’ятнадцять— двадцять хвилин ефективно приймати ванни з морською сіллю. Вони допомагають шкірі підтягнутися. Однак не використовуйте гарячу воду, бо вона сушить шкіру»,— радять медики.
Коли вам виповнилося 30 або ваш вік у межах між тридцятьма і сорока, що вам треба знати про своє харчування? Які продукти в нього додавати, які елементи вони мають містити?
Харчування передовсім повинно підтримувати життєву енергію і хороше здоров’я, а також відповідати вашим потребам як майбутнім мамам, якщо ви хочете народити дитину. Зараз існує велика кількість формул стрункості та ідеальної ваги. Використовуючи їх, треба пам’ятати, що французькі або голлівудські норми не підходять нашим жінкам — у нас зовсім інша генетика, інші традиції харчування й інші кліматичні умови. Найбільш обґрунтованою є формула Брока, що враховує співвідношення ваги, зросту і віку людини. Адже вага жінки мусить поступово збільшуватися з віком — це нормальний фізіологічний процес. Кілограми, які ви вважаєте «зайвими», насправді можуть такими не бути. Формула Брока для тих, хто не досяг сорокаріччя, дорівнює: «зріст (у сантиметрах) — 110», після сорока років: «зріст (у сантиметрах) — 100». Тендітним худорлявим людям — астенікам — від результату треба відняти 10%, а ті, хто має огрядну статуру, яких ще називають гіперстеніками, мають 10% до нього додати.
До речі, нездорове харчування і «екзотичні» дієти, яких дотримуються жінки, впливають на здоров’я майбутніх дітей, викликаючи у них серцеві захворювання, інсульти й діабет. Із таким попередженням виступив експерт у ембріональній медицині Девід Баркер, професор клінічної епідеміології Саутгемптонського університету. Кожні чотири із десяти жінок під час вагітності харчуються настільки погано, що наражають на небезпеку здоров’я своїх дітей. «Майбутніх» дітей позбавляють найнеобхідніших поживних речовин, що містяться у фруктах, овочах і молочних продуктах.
«Екзотичні» способи зниження ваги (як, наприклад, дієта Atkins, що її рекламують актриса Дженніфер Аністон і колишня «перчинка» Джері Холлівел, яка містить багато протеїнів і мало вуглеводів) можуть викликати проблеми для здоров’я майбутніх дітей, наголошує професор Баркер. Причому харчування матері впливає на здоров’я ненародженої дитини задовго до її зачаття. Річ у тім, що розвиток зародку визначається не лише тією їжею, яку вживає мати під час вагітності, а й поживними речовинами, котрі накопичив організм матері протягом місяців і років, що передували вагітності.
також у паперовій версії читайте:
  • ЛЕПТОСПІРОЗ ПРИХОДИТЬ ВЛІТКУ...
  • КОВТАЄМО, ЗАПИВАЄМО...

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».