Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА КРИМІНАЛ
СБУ: ПІДСУМКИ ПІВРІЧЧЯ
Головним питанням підсумкового засідання Колегії СБУ, яке відбулося 1 липня, стало викорінення корупціонерів із власних лав.

Так, за результатами спецоперації, проведеної підрозділом внутрішньої безпеки, рішенням Колегії усунуто з посад 24 старших офіцерів. Винесено догану керівникам двох обласних управлінь, звільнено з посад трьох заступників начальників регіональних підрозділів, причому два регіональні підрозділи СБУ ліквідовано. Всі матеріали скеровані до органів прокуратури з метою повного і всебічного розслідування відповідних кримінальних справ.
У межах реалізації Концепції подолання корупції в Україні «На шляху до доброчесності» від початку року викрито 619 посадових злочинів, за корупцію до адміністративної відповідальності притягнуто 882 особи.
Викрито понад 400 злочинів у сфері боротьби з міжнародним наркобізнесом. Із незаконного обігу вилучено понад 1 т прекурсорів, 350 кг наркотиків.
Під час загальнодержавної операції з протидії немедичному використанню трамадолу Службою безпеки виявлено та ліквідовано 145 осередків незаконної реалізації препарату, з незаконного обігу вилучено 110 тис. доз. За матеріалами СБУ правоохоронними органами порушено 166 кримінальних справ.
Виконуючи функції контррозвідувального захисту економіки держави, СБ України передала матеріали до відповідних правоохоронних органів, за якими порушено 100 кримінальних справ. За поданнями СБУ застосовано 69 спеціальних санкцій до суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності, внаслідок чого повернуто валютних коштів і матеріальних цінностей з-за кордону на суму 31,3 млн грн. До зведеного бюджету держави у вигляді фінансових санкцій, а також матеріальних цінностей, переданих до державного сектора економіки, загалом надійшло понад 510 млн грн.
За матеріалами підрозділів контррозвідки СБ України здійснено чотири демарші іноземній стороні, ініційовано дострокове відкликання п'ятьох іноземних дипломатів-розвідників із території України. Попереджено 38 спроб залучення громадян України до співпраці з іноземними спецслужбами. По лінії охорони державної таємниці порушено десять кримінальних справ, до кримінальної відповідальності притягнуто троє осіб, до адміністративної — 508.

За повідомленням прес-служби СБУ
також у паперовій версії читайте:
  • КІНЕЦЬ ПІДПІЛЬНОГО БОРДЕЛЮ
  • ЗАКОН ДЛЯ... КРАДІЇВ МОБІЛОК

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».