Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
МОВ ПІД КРИЛОМ ЛЕЛЕКИ
Коли планувався промотур першого англомовного альбому «Piece of My Soul» канадського співака Гару, котрий прославився завдяки ролі Квазімодо в паризькій постановці мюзиклу «Notre Dame de Paris» Коччанте — Пламондона, продюсери порадили йому дорогою із Західної Європи до Москви заїхати в Україну. Таким чином, єдиний концерт музиканта в Росії потрапив в оточення двох українських — київського та одеського, повідомляє NEWSru.com.

Гару з першої секунди виступу на київській сцені знайшов із глядачами спільну мову. Неймовірно привабливий, випромінюючи приголомшливий позитив, він чудово рухався на сцені. Шанувальниці виконавця, аби дістатися до свого улюбленця, в усіх підходах до сцени утворювали довжелезні черги. Співак із цього приводу пожартував, що готовий обійнятися з усім залом, але співати далі він тоді не зможе.
Протягом концерту Гару не тільки співав, він час від часу, приймаючи від публіки чергову порцію поцілунків, брав у руки гітару, сідав за клавіші й грав соло на трубі.
Нагадаємо, що П'єр «Гару» Гаран народився 26 червня 1972-го неподалік Квебека в музичній сім'ї. У три роки батьки подарували йому гітару, а за два роки хлопчик почав освоювати піаніно та орган. Друзі, помітивши пристрасть хлопця до нічного життя й захоплення різними стилями музики, дали йому прізвисько — «Garou» — «Перевертень» (від французького виразу «loup-garou» — «вовк-перевертень»).
Успіх прийшов до артиста 1997 року, коли Люк Пламандон, творець мюзиклу «Notre-Dame de Paris», помітив його на одному з нічних виступів із групою «The Untouchables» й зрозумів, що знайшов свого Квазімодо. Постановку чекав величезний успіх у всьому світі, а пісня «Belle» у виконанні молодої зірки трималась на першому місці французьких чартів 33 тижні. Після цього Гару почав сольну кар'єру. Дебютний альбом «Seul» розійшовся тиражем понад чотири мільйони примірників у всьому світі, а два сольних альбоми отримали платиновий статус у Європі та Канаді.
також у паперовій версії читайте:
  • ЕКРАНІЗУЄ КОМІКС ПРО ШЕРЛОКА ХОЛМСА
  • ЗНІМЕ ЧЕРГОВИЙ ФІЛЬМ ЖАХІВ
  • ВРУЧЕНО КІНОНАГОРОДИ МТV
  • ОДРУЖИВСЯ ВТРЕТЄ
  • ОШТРАФУВАЛИ НА 15 ТИСЯЧ ЄВРО
  • СВІТСЬКЕ ЖИТТЯ ДОЧКИ БАЛЕРИНИ
  • РОЗПРОДАЄ МУЗИЧНІ ІНСТРУМЕНТИ
  • ЗАБОРОНИЛИ ФІЛЬМИ ЗА УЧАСТЮ ШЕРОН СТОУН
  • ОНУКА ЧАРЛІ ЧАПЛІНА ЗІГРАЄ ДРУЖИНУ ТЕЛЛЯ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».