Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА ЦЕ ЦІКАВО
ПІД ГНІТОМ ПЛАНЕТ
Кожний день має для людини значення — і в переносному, і в прямому значенні, оскільки несе неповторну енергетику. Адже, на думку астрологів, будь-яким днем тижня «керує» певна планета, яка створює настрій і сприяє певним заняттям.

Понеділок
Цей день завжди вважали важким, тому що керує ним емоційний Місяць. У понеділок люди важче переносять критику, переміну обставин. Якщо ви хочете кому-небудь сподобатися, просто уважно вислухайте цю людину і щиро їй поспівчувайте. Місяць — планета водної стихії, тому нерідко створює сльозливий настрій і навіває романтичний смуток. Але завдяки цьому можна розчулити начальство, апелюючи до його співчутливості, благородства і простого людського розуміння. І, можливо, отримати надбавку до зарплати або відпустку.

Вівторок
Цим днем керує вогняний Марс — планета воїнів. Він спонукає діяти необдумано і зопалу, але й цю енергетику можна спрямувати на догоду собі. У вівторок можна досягти успіху, діючи за покликом серця і довірившись власній інтуїції. Оскільки Марс є покровителем представників сильної статі, вівторок — найбільш слушний час для «чоловічих» розмов. Один із способів сподобатися людям у цей день полягає в раціональному, чоловічому підході до проблем.

Середа
Середою опікується рухливий Меркурій — планета мінлива, що додає нам хитрості, спритності, балакучості, винахідливості. Меркурій — непосидючий, він любить все новеньке, особливо свіжі новини, тому в середу важко всидіти на місці. У цей день саме мобільність і спілкування принесуть успіх. Меркурій допоможе тим, хто грає в азартні ігри, а на роботі вдається до хитрощів й обхідних шляхів. У середу легше, ніж будь-коли, обманути, але не варто забувати, що за недобрий вчинок доведеться відповідати, певніш за все, уже не під заступництвом Меркурія. І пильнуйте, щоб не перехитрували вас!

Четвер
Четвер — день Юпітера (планети суспільного життя), що приносить успіх на роботі і в бізнесі, тому варто в будь-якій сфері слід продемонструвати діловитість. Навіть у сімейному колі в цей день варто більше говорити про роботу та бізнес-плани, однак не надто заглиблюйтеся в проблеми. Маленькі суперечки треба негайно залагоджувати, інакше з них виросте неабияка ворожнеча.

П’ятниця
Красуня Венера, богиня почуттів і краси, керує п’ятницею, тому в її день без емоцій не обійтися. Ваша чуттєвість, уміння зрозуміти чужі емоції, прагнення до краси будуть запорукою вашого успіху. До вас зросте інтерес, якщо в цей день матимете кращий вигляд, ніж у попередні, і висловлюватимете свої думки краси у вишуканій формі. П’ятниця — найкращий день для того, щоб освідчитися в коханні.

Субота
Сувора планета Сатурн опікується суботою, тому кращий спосіб відчути себе щасливим у цей день — обмежити свої потреби, намагатися менше їсти, менше говорити. Дуже вигідно в суботу ходити по крамницях, адже Сатурн, схильний обмежувати, не дозволить витратити надто багато грошей і купити щось зайве.

Неділя
Неділею керує планета високої любові, радості і творчості — Сонце. Воно схиляє нас до пошуку не земних, а духовних радощів, тому потішити своїх близьких (та й себе) у неділю краще не красивим подарунком, не розкішним обідом, а прогулянкою, походом на концерт. Сонце — планета творчості, тож намагайтеся ставитися до будь-якого заняття нетрадиційно. Благородне Сонце, даруючи нам своє світло, вимагає від нас шляхетність, тому в неділю дуже небезпечно бути скупим. Часом досить подати милостиню вбогому, щоб наступний тиждень виявився вдалим.
також у паперовій версії читайте:
  • МОВ СОЛОВЕЙ ПРО ТРОЯНДУ
  • «ЖАЙВОРОНКИ» ЗАРОБЛЯЮТЬ БІЛЬШЕ, НІЖ «СОВИ»
  • ЯК ВИБРАТИ ДІАМАНТ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».