Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ОГРЯДНИЙ МАФІОЗІ НЕ ВМІСТИВСЯ У В'ЯЗНИЦІ

Сальваторе Ферранті важить 210 кілограмів. Через це його відпустили додому після шести місяців перебування у чотирьох італійських тюрмах, розповідає його адвокат.
Охоронці двох із цих в'язниць скаржилися на те, що їм доводилося допомагати 36-річному арештанту одягатися й роздягатися, пересуватися коридорами і ходити в туалет. У третій тюрмі заявили, що не мають такого ліжка, на якому б помістився злочинець, і що мафіозі не може увійти у двері туалету.
Ферранті засуджено за те, що він був у клані, який колись очолював Сальваторе Ло Пікколо, «бос усіх босів», арештований у листопаді минулого року. Адвокат Раффаеле Бонсиньйоре надіслав клопотання в суд Палермо з проханням узяти його підзахисного під домашній арешт, оскільки той страждає на «важку форму ожиріння», яка, за словами захисника, є «патологією, несумісною з перебуванням у виправній установі».


ДІЛОВА ЕРОТИКА
Один московський банк, що належить до сотні найбільших банків Росії, вирішив зробити приємний сюрприз для своїх клієнтів. Їм даруватимуть календар із зображеннями напівоголених співробітниць фінансової установи. Більше того, подивитися на ці еротичні фото можуть усі охочі, бо вони «гуляють» Інтернетом, повідомляє Укрінформ із посиланням на АМІ-ТАРС.
Дванадцятеро жінок (по одній на кожний місяць), чиї відверті фото прикрашають корпоративний календар, займають у банку різні позиції — від секретаря до керівника. Об'єднує їх вік — від 20 до 33 років, краса й бажання продемонструвати своїм клієнтам новий, несподіваний бік банківської сфери. Знімки супроводжуються провокаційними підписами.
Авторами календаря виступили голова правління банку і його дружина — професійний фотограф. «Ми хотіли, щоб наші клієнти знали, що це не лише фахівці, котрі працюють з ними, а й красиві жінки. Банк намагається знайти незвичайні та творчі способи у всьому», — наголошує керівництво установи.

також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • РЕКОРДИ
  • МАНДРИ
  • ДИВА

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».