Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СПОРТ
МІЛЬЙОН ДЛЯ «ДИНАМО»
На фінал Кубка Першого каналу, який втретє проводився в Ізраїлі, прийшло доволі мало глядачів. Та й ті, хто був на трибунах, виявили незадоволення діями на полі приблизно до вісімдесятої хвилини. «Динамо» в матчі з «Шахтарем» грало другим номером і практично не мало шансів забити.

Підопічні Мірчи Луческу також нічого цікавого не продемонстрували. Можна відзначити лише два напівмоменти у Брандау, які той успішно «зіпсував». У другому таймі Юрій Сьомін вдався до доволі дивної заміни. Замість одного з найактивніших гравців біло-синіх Кравця вийшов Мілевський, а пізніше на полі з'явився ще один нападник — Шацьких. Проте навіть вихід на поле двох форвардів не додав грі «Динамо» гостроти. На 86 хвилині «Шахтар» забив гол, хоча і зробив це за допомогою доволі сумнівного пенальті. Швейцарський рефері Бузакка вирішив, що в штрафному майданчику киян Допілка збив Брандау. Фернандіньо пробив чітко — 1:0. Здавалося, що все так і закінчиться, але в уже доданий арбітром час «Динамо» відновило рівновагу. Алієв пройшов по правому флангу, зробив навіс на дальню штангу, Юссуф виграв верхову боротьбу в Кучера і ударом головою відправив м'яч у ворота — 1:1. За кілька секунд Буззака сповістив про закінчення основного часу.
У першій доданій 15-хвилинці «Динамо» переважало «Шахтар». На 95-й хвилині Мілевський у штрафному майданчику відкинув м'яч під удар Юссуфу, який пробив сильно, але поряд зі штангою. Через три хвилини Гусєв ударом з 18 метрів струсонув поперечину воріт П'ятова. На 103-й хвилині «Динамо» залишилося в меншості. За другу жовту картку був вилучений з поля Федорів. А на 105-й хвилині «Динамо» вийшло вперед. Максим Шацьких вдало зіграв на добивання після подачі кутового і ударом з льоту влучив у кут воріт П'ятова — 1:2. На початку другого додаткового тайму мав шанс забити Фернандіньо, але на його удар з близької відстані зреагував Шовковський. Одразу після цього виникла бійка. Алієв в центрі поля вдарив ззаду по ногах Срні, коли хорват спробував щось пояснити динамівцю, той кинувся давати відсіч, але дістав по голові від Ілсіньо. Гравці обох команд майже в повному складі влаштували штовханину. У підсумку Гіоане отримав червону картку за удар ногою Ілсіньо, а Алієв з Срною — жовту (для хорвата ця картка стала другою, тож він залишив поле). На 118 хвилині «Шахтар» зрівняв рахунок (і знову з пенальті). Удруге відзначається Фернандіньо — 2:2. На останній хвилині доданого часу в штрафному майданчику «Шахтаря» падає Корреа, але Бузакка пенальті не призначає. Потім були одинадцятиметрові удари. Фернандіньо переграє Шовковського — 3:2. Шацьких пробиває в П'ятова. Удар Брандау парирує Шовковський. Алієв не влучає у ворота. Адріано б'є в той же кут, що й Бранлдау, і Шовковський відбиває м'яч. Корреа пробиває влучно — 3:3. Вілліан виводит донеччан уперед — 4:3. Гусєв також пробиває влучно — 4:4. Удар Гая — Шовковський знову парирує. Останнім у киян б'є Мілевський і приносить динамівцям перемогу, а разом з нею й мільйон доларів призових.

Михайло МИХАЙЛІВ
також у паперовій версії читайте:
  • ВАСИЛЬ ІВАНЧУК:«ПІК СПОРТИВНОЇ КАР'ЄРИ В МЕНЕ ЩЕ ПОПЕРЕДУ»

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».