Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ГОТЕЛЬ-ЛІТАК

Літак раніше належав шведській чартерній компанії, яку позбавили 2002 року ліцензії на перевезення, і вона втратила можливість підіймати його в повітря.
Новатор готельного бізнесу, підприємець з Упсали Оскар Діес вирішив використати цю машину не для польотів. Він отримав відповідний дозвіл Управління повітряних сполучень Швеції, у володінні якого перебувають повітряні ворота у столицю королівства, і національного управління доріг, що позитивно поставилося до інноваційної пропозиції Діеса.
Під час перетворення на готель «джамбо-джету» доведеться розлучитися зі своїми 500 кріслами, місце яких займатимуть 80 ліжок. Кабіну пілотів переобладнають на номер-люкс, однак не виключено, що в ній усе ж залишиться частина обладнання — на випадок, коли серед ночі комусь захочеться відчути себе справжнім льотчиком і «піти на зліт».
Власник крилатого готелю зазначив, що нічого подібного у світі не було. Новий готель надасть аеропорту Стокгольма додаткового колориту.


ПІЗНАЙТЕ НЕПІЗНАНЕ
Влада Пермського краю (Росія) повідомила про створення уфологічного заповідника в місцевій аномальній зоні — так званому Молебському трикутнику, де часто бачать НЛО. На думку чиновників, завдяки незвичайному заповіднику регіон стане привабливим для туристів, які принесуть місцевому бюджету мільйони рублів, повідомляє Укрінформ з посиланням на РІА «Новости».
Приклад Пермі сподобався в інших регіонах. У Красноярському краї розпочали спорудження туристичних об'єктів у глухій тайзі, де майже сто років тому впав Тунгуський метеорит. А в Самарській області мають намір організувати туристичну зону неподалік Ведмедицької коси, де місцеві жителі не раз бачили літаючі тарілки.
За результатами експедицій дослідники склали спеціальну енциклопедію незвичайних місць Росії. Скоро там «виростуть» нові туристичні комплекси. Нині прокладають дороги й будують готелі в таких місцях, куди корінне населення зайвий раз не заглядає. Сайти турфірм уже закликають охочих помилуватися загадковими колами на полях Кубані, відвідати печеру йєті на Західному Алтаї або подивитися на давні лабіринти на Соловках.
Прихильники створення уфологічної Мекки у кожному регіоні Росії як основний аргумент наводять приклад американського містечка Розвелл. У ньому, за легендою, у 1947-му сталася катастрофа НЛО. Ось уже шістдесят років місто «годують» численні туристи, що приїжджають долучитися до непізнаного. Тільки на святкуванні ювілею падіння тарілки місцева влада заробила мільйони доларів. Такими самими успіхами може похвалитися і шотландське місто Імбернесс. Легенда про підводне чудовисько Нессі приносить йому щороку 12 млн доларів.

також у паперовій версії читайте:
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ФАКТ
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • РЕКОРДИ
  • ДИВА
  • НОУ-ХАУ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».