Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА ЦЕ ЦІКАВО
ПІД ЧИЮ ДУДКУ ТАНЦЮВАТИМЕ ПАЦЮК?
2008-Й: ЗІРКИ ВІЩУЮТЬ
За прогнозами астрологів, він обіцяє фінансову стабільність, однак не гарантує, що й подальші роки будуть такими ж обнадійливими.

Тому постарайтеся, по-перше, щось заощадити на майбутнє і вдало вкласти свої грошики, по-друге, взяти позику на купівлю квартири і, по-третє, скористатися вигідним кредитом у банку — на ремонт житла, нову машину, меблі або побутову техніку. Рік обіцяє бути сприятливим і для домогосподарок, що люблять заготовляти про запас. У політиці вірогідні несподіванки, це рік взаємних звинувачень і докорів, проте для суспільства вони вже звичні. 2008-й ладен не тільки потішити читачів новими творами відомих майстрів слова, а й відкривати молоді таланти. А якщо ж у вас дитина народиться в цьому році — так це просто чудово. Зірки обіцяють їй щастя, здоров’я та успіх.
Але це, так би мовити, загалом. А тепер детальніше про те, що напророкували зірки, орієнтуючись на знаки Зодіаку.

ОВЕН (21.03–20.04). Для цього знака 2008-й — важливий і продуктивний рік. Ви знайдете свободу, незалежність і підійметеся на вищий суспільний щабель, якщо докладете значних зусиль і наполегливо йтимете вперед, втілюючи плани і мрії в реальні справи. А Юпітер щедро обдарує у свій рік усі вогненні знаки, так що готуйтеся до нових перемог. На вашій вулиці нарешті настане свято, щонайменше на цілий рік. А за цей час можна встигнути багато чого: він буде сприятливим навіть для тих, хто завжди залишався в тіні. Якщо, звісно, не сидітиме, склавши руки.

ТЕЛЕЦЬ (21.04–20.05). У першому півріччі Тельці будуть на висоті і святкуватимуть одну перемогу за другою. Їм також гарантовані нові знайомства, приємні й незабутні враження від подорожей. А ось у другій половині року можуть настати суворі будні. Складні фінансові проблеми, у тому числі й у сім’ї, зможуть вирішити тільки ті, хто працюватиме як бджілка. У рік Юпітера Телець здобуває популярність і стає відомим. Учені можуть отримати премію, бізнесмени розширити свою справу і збільшити прибутки, на акторів і письменників чекає успіх. Якщо ви відчуваєте духовний вакуум, рік Юпітера слушний час для того, щоб навернутися до церкви.

БЛИЗНЮКИ (21.05–21.06). Для них у першій половині року з’являться реальні шанси збільшити свої прибутки, зате в другій усе можуть перекреслити несприятливі обставини: ускладнення відносин з партнерами, підвищена увага контрольних інстанцій, причіпки шефа. Та якщо ви не знехтуєте запобіжними заходами, все для вас мине не надто болісно. Прораховуйте можливі варіанти і тримайте під контролем і своє, і довірене вам майно. І намагайтеся не забувати про друзів і близьких, які цінують вашу увагу. Для тих, хто, маючи сім’ю або постійного партнера, захопиться кимось на стороні,— в середині року настане час викриттів, конфліктів і стресів.

РАК (22.06–22.07). Імовірно, що головні події року відбудуться в сімейній сфері, але не завжди вони будуть радісними. Цілком вірогідно, на вас чекає байдужість, неприязнь, образи, розлука і навіть повний розрив. Напевно, доведеться подумати про інші, більш перспективні й приємні стосунки. А ось робота і колектив будуть видаватися менш прикрими і набридливими. Цього року буде легше, ніж звичайно, встановлювати контакти з потрібними людьми і налагоджувати партнерські стосунки. Щодо фінансів, то нестійкою виявиться друга половина року. Незаплановані витрати будуть зумовлені несприятливим збігом обставин.

ЛЕВ (23.07–23.08). На Левів чекає плідний, позначений впливом Юпітера, рік. Хоч конфлікти з конкурентами для ділових людей є цілком вірогідними в першій половині року — особливо напруженими виявляться березень, друга половина травня і червень,— усе згодом владнається. Найбільш підприємливі візьмуть на себе керівництво важливими проектами і зберуть під свої прапори старих друзів. Більшість завдань буде вирішуватися на диво легко, а конкуренти самі відійдуть убік або будуть переможені. Завдяки цьому Леви зможуть піднятися на новий професійний рівень і помітно змінити своє життя. Однак для багатьох Левів, особливо жінок, особисте життя в цьому році виявиться важливішим за роботу і кар’єру.

ДІВА (24.08—23.09). Попереду — рік труднощів і обмежень. Хоча життя запропонує непрості зміни, Діва буде вдячна долі за її суворі уроки. У першій половині нового року доведеться залагоджувати вже розпочаті справи. Зірки радять Дівам, орієнтуючись на партнерів, все ж віддавати перевагу самостійним рішенням. Якщо часом здаватиметься, що проблемам не буде кінця, зірки «заспокоюють»: зрештою все буде подолано і бажаної мети досягнуто.

ТЕРЕЗИ (24.09–23.10). Цей рік буде сприятливим для професійної діяльності й фінансово стабільним. На багатьох чекає підвищення на службі і значна надбавка до зарплати. Представники цього знаку можуть сподіватися також на отримання кредиту, спонсорську допомогу, підтримку батьків або близької людини, а також успішні операції з нерухомістю. Однак тим, хто живе лише думками про майбутнє, рік може видатися нудним і не принести нічого.

СКОРПІОН (24.10—22.11). Сміливо й упевнено йдіть до мети. Якщо влітку й доведеться трохи «пригальмувати», восени заслужені дивіденди отримаєте. А ось в особистих стосунках цей рік не надто стабільний. Якщо в першій його половині пануватимуть емоції, то в другій половині — суто практичний розрахунок. Проте, людям, що розчарувалися в сімейному житті, можна сподіватися на новий любовний роман, який майже напевно закінчиться вдало.

СТРІЛЕЦЬ (23.11–21.12). Рік в основному стабільний, хоч і вирізнятиметься двома абсолютно протилежними тенденціями. Нові напрями діяльності успішно розвиватимуться, а результати з’являться тільки наприкінці року. Для багатьох найскладнішими виявляться справи, пов’язані з паперами і документами. Щоб уникнути конфліктних ситуацій, наберіться терпіння — це дасть змогу успішно подолати всі підводні течії і вийти переможцем. Можливими є значні витрати, пов’язані з домом, сім’єю, відпочинком і подорожами. Однак і доходи будуть пристойними, тому грошей не бракуватиме. Для тих, хто перебуває в пошуку своєї другої половини, цей рік буде продуктивним.

КОЗЕРІГ (22.12–20.01). У цьому році доведеться повірити в те, що мрії справджуються, а казка стає бувальщиною. Однак будьте готові чимало попрацювати зокрема й над собою, тверезо оцінюючи всі свої «плюси» і «мінуси», можливості і навички, і навіть імідж, і не помиліться у висновках. У цьому і полягатиме головний секрет ваших перемог. У фінансовому відношенні рік буде надто вдалим: заробите більше, ніж сподівалися, і це приємно здивує. В особистому житті період також вельми благополучний, тільки не варто втрачати голову, особливо заміжнім або одруженим. Кохання, як відомо, приходить і минає, а розбиту сімейну чашу не завжди потім вдається склеїти.

ВОДОЛІЙ (21.01–18.02). Рік розпочнеться сумбурно, всього буде багато: сміху і сліз, радості і смутку, успіхів і поразок. Проте перші три місяці принесуть приголомшливий успіх в усіх починаннях, особливо в тих, що пов’язані з фінансами: доходів не бракуватиме. Тим, хто купував у кредит або позичав гроші, вдасться погасити всю свою заборгованість. Якщо, звісно, не сидітиме, склавши руки. Вплив Юпітера зробить свою справу — ви завжди знаходитимете вихід зі складних, а часом і просто тупикових ситуацій, а представники сильної статі почуватимуться сміливими, рішучими і самостійними, що позитивно позначиться на стосунках з коханими жінками.

РИБИ (19.02–20.03). Ділова активність більшості представників цього знаку досягне свого піку. Сприятливі тенденції, початок яким був покладений раніше, зміцняться. У підприємців і службовців є шанс досягти успіхів у кар’єрі і збільшити свої доходи. У самотніх Риб є шанс знайти свою другу половину. Новий будинок або квартира ще більше зміцнять стосунки в стабільному шлюбі. Тим, чиї взаємини потребують кращого, потрібно буде пройти один з найскладніших періодів життя, який триватиме не менше двох років.
також у паперовій версії читайте:
  • СКУПИХ НЕ БУДЕ — ВИЯВЛЕНО ГОРМОН ЩЕДРОСТІ
  • З МАКІЯЖЕМ — ПІД АРЕШТ
  • ТРАМВАЙ ДЛЯ СВОЇХ
  • МОРАЛЬНИЙ КОДЕКС СИЦИЛІЙСЬКОЇ МАФІЇ
  • ЗАКОНИ ПРОТИ ЗДОРОВОГО ГЛУЗДУ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».