Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
МАЮТЬ НАМІР РОЗКОПАТИ ПОХОВАННЯ ЦАРСЬКОЇ СІМ'Ї

Ганіна Яма — покинута копальня в урочищі «Чотири Брати» поблизу села Коптяки під Єкатеринбургом, куди після розстрілу вивезли і скинули в шахту останки царської родини.
У липні цього року під час розкопок на Старій Коптяковській дорозі в околицях Єкатеринбурга виявили фрагменти тіл двох людей з ознаками насильницької смерті, ймовірно, царських нащадків. За попередніми даними, в похованні знаходяться останки дитини 10–14 років і молодої 20-літньої жінки.
Знайдені останки в січні наступного року піддадуть генетичній експертизі в лабораторіях Росії та США. Не виключено, що до досліджень приєднається також Велика Британія.


ЗВЕДУТЬ НАЙВИЩУ СТАТУЮ ХРИСТА
У Німеччині незабаром з'явиться найвища у світі статуя Ісуса Христа. Вона буде на 17 метрів вищою за нинішнього рекордсмена (нещодавно внесеного до списку семи нових чудес світу) 38-метрової скульптури Христа-Спасителя в Ріо-де-Жанейро (Бразилія), повідомляє MIGnews.
Зведенням 55-метрового пам'ятника займається дрезденський підприємець Харрі Фосберг. За його ініціативи в Інтернеті почали збирання пожертвувань на користь нового проекту, для реалізації якого знадобиться як мінімум два мільйони євро. Інформація про матеріал, з якого виготовлятимуть гігантську статую, а також про те, хто буде скульптором, поки не розповсюджується.
За словами Фосберга, найбільщу статую Христа встановлять на висоті 1613 м у містечку Бад Райхенхаль, у Баварських Альпах. Вона, як вважає підприємець, стане популярним місцем паломництва для християн усього світу.

також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ДИВА
  • ЖАХ!
  • РЕКОРДИ
  • НОУ-ХАУ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».