Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
NASA ВІДКРИВАЄ ТАЄМНИЦЮ НЛО

Офіційна версія менш сенсаційна: фахівці ВВС, що вивчили місце катаклізму, дійшли висновку, що на землю впали кілька метеоритів. Проте очевидці відмовляються вірити в ці відмовки. Доказом тому є надмірна секретність. Якщо насправді нічого було приховувати, то чому навколо місця падіння виставили військове оточення, і нікого не пускали на цю територію? На місце подій могли потрапити лише деякі представники ВВС і експерти NASA.
Свідки стверджують, що спеціальна вантажівка вивезла космічний об'єкт, формою схожий на жолудь розміром із автобус. Макет цього літального апарата знаходиться в пожежному відділенні Кексбурга. Картонний аналог НЛО виготовили, спираючись на свідчення очевидців.
Нині фахівці NASA мають намір дати докладнішу інформацію про цей випадок. Агентство погодилося на це через судовий позов, ініціатором якого є письменниця-фантаст Леслі Кін.
Однак, це — не єдина таємниця, яку ретельно приховують у NASA. Відомо, що на Місяці також знайдено докази існування інших цивілізацій. Цією інформацією намагаються заволодіти Росія, Китай і США. Так вважає колишній керівник фотослужби місячної лабораторії NASA Кен Джонстон. Про цю секретну інформацію він хоче розповісти на прес-конференції. Чоловік стверджує, що американські астронавти виявили й сфотографували на супутнику Землі «стародавні руїни штучного походження». До того ж, вони знайшли раніше невідому технологію управління гравітацією. Проте керівництво наказало їм мовчати про побачене, а фотографії знищити. Джонстон порушив наказ і зберіг у себе кілька знімків, які збирається в недалекому майбутньому продемонструвати громадськості.


ІНДІЙЦІ МОЖУТЬ КУПИТИ «КВИТКИ» У КОСМОС
В індійській столиці розпочало роботу турбюро, що пропонує польоти в космос. За інформацією, поширеною компанією британського магната Річарда Бренсона «Virgin Galactiс», всі охочі нині можуть забронювати місце в екстремальній подорожі, передає Укрінформ із посиланням на AFP.
Відповідно до оголошених тарифів, майже двогодинна пригода коштуватиме індійцям 8 млн рупій (близько 200 тис. доларів). У космічному просторі, на максимальній відстані 110 км від земної поверхні, шестеро пасажирів і двоє пілотів космічного човника перебуватимуть лише 4–6 хвилин, решта часу знадобиться на виведення корабля на задану висоту й повернення в космопорт, що споруджується поблизу американського міста Нью-Мексико. Організатори обіцяють, що під час такого «стрибка в космос» туристи зможуть помилуватися Землею через ілюмінатори корабля.
Хоч офіційно робота космічного турбюро лише починається, в компанію «Virgin Galactiс» надійшли заявки від чотирьох індійців. Двоє з них живуть у США, інший в Англії й лише один — в південноіндійському штаті Керала.
Якщо 35-річний бізнесмен і мандрівник із Сантош Джордж Кулангара зможе зібрати за допомогою спонсорів необхідні кошти, то стане першим індійським космічним туристом. Поки він перерахував за «путівку» десяту частину її вартості. Перші старти відбудуться наприкінці 2009 року.

також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • РЕКОРДИ
  • ЗНАХІДКИ
  • ФАКТ
  • ДИВА

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».