Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА ЩО? ДЕ? КОЛИ?
УКРАЇНСЬКІ АНи ПРЕЗЕНТУЮТЬ В КИТАЇ
У Пекіні розпочала роботу міжнародна авіаційна виставка «Aviation Expo/China-2007». АНТК ім. О. Антонова — постійний учасник таких заходів — представляє увазі китайських промислових підприємств свої можливості в розробці, випробуваннях і сертифікації пасажирських регіональних і транспортних літаків. Серед спільних проектів, запланованих до обговорення,— програма створення нового на 70 місць турбогвинтового літака МА-700. Партнери в цьому проекті братимуть участь на принципах розподілу ризиків.

Представники АНТК мають намір обговорити з китайськими компаніями форми взаємодії в межах програми розробки великого комерційного вантажного літака, виробництво якого здійснюватиметься в Китаї, нового транспортного літака Y8F600 і провести переговори про продовження ресурсів і термінів служби літаків Ан-26 і Ан-30, котрі раніше постачали до КНР.
На виставці українські літакобудівники представлять сучасні літаки, які можуть ефективно працювати в умовах Китаю. Це — пасажирський Ан-140, багатоцільові літаки сімейства Ан-74, Ан-32, Ан-38, транспортні літаки Ан-70 і Ан-124-100 «Руслан». Відбудеться також презентація пасажирських, адміністративних і транспортних літаків нового покоління Ан-148.

«МАЙКРОСОФТ» ЗАПУСКАЄ НОВИЙ ПРОЕКТ
В Алчевську «Майкрософт» запускає проект «Інформаційні технології в соціальній реабілітації». Компанія працюватиме з Інститутом інформаційного суспільства і Державним центром зайнятості за підтримки Об'єднання роботодавців у галузі телекомунікацій та інформаційних технологій. Проект спрямований на соціальну реабілітацію — повернення до активного соціального життя безробітних громадян України шляхом надання їм необхідних знань і навичок у галузі інформаційних технологій.

У місті відкрито шостий в Україні громадський технічний центр навчання. Такі класи вже працюють у Запорізькій, Дніпропетровській, Луганській, Львівській і Рівненській областях.
Особливістю роботи в Алчевську є співпраця з міською організацією інвалідів «Турбота» — локальним партнером проекту. Необхідну техніку для оснащення комп'ютерного класу надала компанія «Fujitsu Siemens Computers» в Україні.
Цей проект дасть змогу підготувати сертифікованих спеціалістів за спеціальними програмами, які корпорація «Майкрософт» пропонує своїм клієнтам. Передбачається підготовка різних категорій користувачів — від початківців до профі, відповідно до початкового рівня знань студентів.
також у паперовій версії читайте:
  • ЛАЗАРЕНКО — У СВІТОВІЙ ДЕСЯТЦІ
  • ХТО ОЧОЛИТЬ МІЖНАРОДНИЙ ВАЛЮТНИЙ ФОНД?
  • ПІДПІЛЬНИКИ — У НОВІЙ ІНТЕРПРЕТАЦІЇ
  • ГЕТЬ ПАРТКВИТКИ!
  • ВЛАДА НЬЮ-ЙОРКА ВІДМОВИЛА ПРЕЗИДЕНТОВІ ІРАНУ
  • ЦРУ СВЯТКУЄ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ
  • НІМЕЧЧИНА ВІДКРИВАЄ РИНОК ПРАЦІ ДЛЯ ІНОЗЕМЦІВ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».