Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА : ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ПОЖЕЖА В ПАЛАЦІ «УКРАЇНА»
Під час ювілейного концерту російського співака Йосипа Кобзона, що проходив у Національному палаці мистецтв «Україна» в Києві, виникла пожежа.

Як повідомили в прес-службі Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, загоряння виникло приблизно о 20 годині у задньому щиті сцени. Вогнем пошкоджено проекційний екран на площі 75 кв. м і освітлювальні прилади. Із приміщення евакуювали близько трьох тисяч осіб.
Причину пожежі й розмір матеріальних збитків встановлюють. Жертв і постраждалих немає. За фактом події правоохоронними органами проводиться розслідування.
Директор НП «Україна» Микола Мозговий вважає, що це підпал і оцінює збитки у 17,5 тисячі гривень. Він уточнив, що під час пожежі згоріла завіса, яка є вогнетривкою. Зараз над причинами пожежі працює спеціальна комісія, котра має оцінити збитки.

ВУНДЕРКІНДИ ТАКИ Є!
Брати Тузенкови із села Баланівка Вінницької області днями перемогли в щорічній міжнародній Олімпіаді з математики, що відбулась у Парижі. В ній також брали участь представники 12 держав. Хоча змагання проходили на Єврокубок, у них, крім Італії, Іспанії, Німеччини й інших європейських країн, «помірятися» знаннями приїхали школярі з Тунісу.

Тузенкови були сильними у розв'язанні логічних завдань з математики, зокрема, в математичній грі «Меджікс», розробленій письменником і математиком Льюїсом Керроллом (автор повісті-казки для дітей «Аліса в країні чудес»). Причому давали майже однакові відповіді, тому журі довелося замовляти і другу медаль. А ось українській збірній пощастило посісти лише шосте місце в командному заліку.
На всеукраїнській Олімпіаді з фізики торік брати були третіми. Нині їх запросили навчатися в ліцеї при Київському університеті. Мати вундеркіндів — продавець у сільській крамниці, а батько — будівельник.
також у паперовій версії читайте:
  • ВОЛИНЬ ПОТОНЕ У СМІТТІ
  • КНИГА РЕКОРДІВ УКРАЇНИ ПОПОВНИЛАСЯ ЩЕ ОДНИМ
  • НА БУДМАЙДАНЧИКАХ — ОСОБЛИВИЙ РЕЖИМ НАГЛЯДУ ЗА ТЕХНІКОЮ БЕЗПЕКИ
  • ПОЛТАВСЬКА БИТВА. ЯК ЦЕ БУЛО?
  • ЯЛТА БУДУВАТИМЕ КАНАТНІ ДОРОГИ
  • ВЕНДЕТА ПО-ТЕРНОПІЛЬСЬКОМУ
  • НЕ ОБРАЖАЙ СВОЇХ!

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».