Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СПОРТ
БАВАРСЬКА РЕВОЛЮЦІЯ
Футбольний сезон у Європі практично завершився, залишилося зіграти лише один тур в іспанській першості. Більшість футболістів давно відпочивають, а футбольні клуби намагаються підсилити свої лави. Поки що найбільшу активність на трансферному ринку проявляють німецькі команди, особливо це стосується мюнхенської «Баварії».

Один з головних лідерів німецької Бундесліги відверто «провалив» чемпіонат, посівши лише четверту сходинку в турнірній таблиці, а однією з головних причин цього вважають посередню роботу на трансферному ринку: перед початком останнього сезону «Баварія» поповнилася лише Подольскі, ван Бюйтеном і ван Бомеллем. Для деяких клубів цього було б цілком достатньо, але для мюнхенців виявилося замало.
Зважаючи на попередні помилки, мюнхенці вирішили здивувати всю Європу. Спочатку «Баварія» скинула непотрібний «баласт». Завершив кар’єру Шолль, Саліхаміджич подався до «Ювентуса», слідом за Баллаком «аристократом» став Піссаро, Харгрівз приміряв футболку клубу «Манчестер Юнайтед», а Карімі шукає новий клуб. Згодом мюнхенці розпочали планове підсилення. І з кожним новим ім’ям у більшості вболівальників «Баварії» зростає впевненість у тому, що наступна першість перетвориться для команди на легку прогулянку. Однією з перших ластівок став аргентинський півзахисник Ернесто Соса з «Естудіантеса», далі прийшов гравець збірної Туреччини та «Шальке-04» Хаміт Алтинтоп. Не уповільнюючи ритму, команда придбала двох німців: захисника Марселя Янсена з менхенгладбахської «Боруссії» та Яна Шлаудраффа з «Алеманії». До речі, обидва вже встигли пограти і за збірну Німеччини.
«Родзинкою» стала поява в команді двох «зірок» світового футболу — француза Франка Рібері та чемпіона світу італійця Лука Тоні. Останній, нагадаємо, упродовж кількох років поспіль належить до найкращих бомбардирів Серії А. Здавалося б, що ще потрібно. Але, як подейкують, на цьому «Баварія» не бажає зупинятися: уже тривають розмови про повернення з Бразилії Зе Роберто, купівлю чеха Уйфалуші, і головне — про можливість переїзду в Мюнхен форварда збірної Німеччини та бременського «Вердера» Мірослава Клозе. Сам футболіст не приховує, що прагне грати за «Баварію», і якщо не перейде до неї нинішнього року, то це обов’язково станеться наступного. «Моє становище незмінне — маю контракт з «Вердером» до 2008 року. Припускаю, що після його закінчення стану гравцем «Баварії», але не раніше, ніж 2008 року. Та якщо «Вердер» і «Баварія» домовляться про мій перехід напередодні наступного сезону, радітиму з переїзду. Якщо залишуся в Бремені — також буду щасливий».
А тим часом трансферний ринок шокований ситуацією навколо форварда лондонського «Арсеналу» Тьєрі Анрі. Футбольні засоби масової інформації Старого світу повідомили, що агент Анрі — Джером Андерсон домовився з каталонською «Барселоною» про трирічний контракт з французом загальною вартістю тридцять мільйонів євро. Але вже наступного дня представник агентської контори «SEM Group», яка веде справи Анрі, Джефф Вестон, категорично спростував цю інформацію: «Ніякої зустрічі агента та спортивного директора «Барселони» не було. Це брехня. Питання про перехід Анрі з «Арсеналу» навіть не порушували».
також у паперовій версії читайте:
  • ЗАКОН ПРО ЄВРО
  • БОЙОВА НІЧИЯ
  • ДВА КРОКИ ВНИЗ
  • ЛЬВІВ ВТРАТИТЬ ЄВРО?
  • ГОСТИННА ПРАГА
  • У ВСЬОМУ ВИНЕН ДОПІНГ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».